Malatya'yı Yeniden İnşa Edeceğiz

Malatya'yı Yeniden İnşa Edeceğiz
AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya'da yaraları sarmak için devlet ve milletle el ele çalışacaklarını kaydetti.

Bugün de seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerde yoğun ilgi gören Taşkın, önceliklerinin depremin yaralarını sarmak olduğunu belirtti. Malatya'da hayatın normale dönmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade eden Taşkın, 6 Şubat depremlerinin etkilediği yaklaşık 14 milyon insanın izlerini güçlü bir devletin silebileceğini vurguladı. Hükümetin deprem bölgesini önceliklendirdiğini belirten Taşkın, kalıcı konutlar, köy evleri, yeni çarşı ve tahrip olan altyapı-üst yapı çalışmalarını tamamlanana kadar ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydetti.

"İnşallah devletimizin gücü ve Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu sayesinde inşatlarımız hızla devam ediyor. İki üç ayda bir inşaatlar tamamlandıkça kura çekimleri devam edecek. 18 bin konutta çalışmalar sürüyor. Kardeşlerimiz umutlu bir şekilde bekliyor. Kurada çıkanlar sevinçli diğerleri heyecanla bekliyor. İnşallah kurası çıkmayan kardeşlerimizde önümüzdeki kura çekimlerinde evlerine kavuşacaklardır. 31 Mart seçimleri sonrasında da halkla iç içe olmayı sürdürerek, eskisinden daha güzel bir Malatya ve Battalgazi’nin inşası için gayret edeceğiz”

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir