MEB’den öğrencilere kötü haber! Okullarda ara tatil kalkıyor mu?

MEB’den öğrencilere kötü haber! Okullarda ara tatil kalkıyor mu?
Okullarda ara tatil kalkıyor mu? Günlerdir konuşulan okullarda ara tatil kalkacak iddialarına ilişkin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den son dakika açıklaması geldi.

Milyonlarca öğrenci son günlerde okullarda ara tatil kalkıyor mu sorusuna yanıt arıyordu. Veliler ve öğrenciler bu iddiaların ardından Milli Eğitim Bakanlığından gelecek açıklamalara dönmüştü. Peki okullarda ara tatil kalkacak mı? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin okullarda ara tatil kalkıyor iddialarına ilişkin yeni bir son dakika açıklaması yaptı.

Okullarda ara tatili kalkacak mı? Bir süredir sosyal medyada her eğitim öğretim döneminde Yılda iki kez uygulanan bir haftalık ara tatilin kaldırılacağı yönünde iddialar vardı. Gazeteciler Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e bu iddiaları sordu. Milyonlarca öğrenci ve Veli'nin beklediği açıklama bakan Yusuf Tekin'den geldi. Peki okullarda ara tatil kalkacak mı?

OKULLARDA ARA TATİL KALKIYOR MU SON DAKİKA

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin okullarda ara tatilin kaldırılacağı yönündeki iddialarla ilgili konuştu. Bu konuda açık kapı bırakan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, velilerden ve öğrencilerden böyle bir talep gelmesi durumunda bakılacağını söyledi. Bu yıl okullarda ara tatil uygulamasının devam edeceğini belirten Milli Eğitim Bakanı, Önümüzdeki dönem için Henüz karar vermediklerini ifade etti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Yapılan her şey, attığımız her adım o daire başkanlığı tarafından izleniyor. Bu yıl ara tatilden sonra rapor oluşturulur. Bakarız, öğrenciler, veliler, öğretmenler mutlu ise biz de devam edeceğiz".

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir