Meclis Toplantısının İlk Birleşimini Gerçekleştirdi

Meclis Toplantısının İlk Birleşimini Gerçekleştirdi
Battalgazi, Şubat ayı olağan toplantısına başladı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in liderliğinde gerçekleştirilen meclis toplantısı, ilçenin kritik konularını görüşmek ve çözümler üretmek amacıyla bir araya geldi.

Başkan Güder'in liderlik ettiği toplantıda, ilçenin ilerlemesi, hizmet projeleri ve yerel yönetim konuları detaylı bir şekilde ele alındı. Meclis üyeleri, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarına çözüm üretme amacıyla görüşlerini paylaştı.

Battalgazi Belediye Meclisi, Başkan Osman Güder'in yönetiminde Şubat ayı olağan toplantısının ilk birleşimine katıldı. Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından mazeret dilekçelerinin okunması ve yoklamanın alınmasıyla başladı. İlk olarak bir önceki ayın karar özeti, oy birliğiyle kabul edildi. Toplantıda toplamda 6 gündem maddesi görüşüldü ve bu maddeler oy birliğiyle karara bağlandı.

Başkan Osman Güder, alınan kararların Malatya ve Battalgazi için hayırlı olması temennisinde bulundu. Battalgazi Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Olağan toplantısının ikinci birleşimi, 5 Şubat Pazartesi günü saat 14:00'te Battalgazi Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir