Sami Er: Küsme Olursa Malatya Kaybeder

Sami Er: Küsme Olursa Malatya Kaybeder
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, "Eğer bir küsme, darılma, gönül koyma olursa Malatya’mız kaybeder" ifadesini kullandı.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Darende Belediye Başkan Adayı Alican Bozkurt'un seçim bürosunu açtı.

Açılışta yoğun katılım ve coşkuyla karşılanan Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er'e Darende halkından büyük ilgi geldi. Er, "Darende bilir, gerçek belediyecilik AK Parti'dir" diyerek Malatya'nın her köşesini iyi bildiğini ve göreve geldiklerinde tüm ilçelerle uyum içinde çalışarak Malatya'yı daha güçlü bir şekilde ayağa kaldıracaklarını ifade etti.

AK Parti ile MHP’nin birlikte hareket ettiği Cumhur İttifakının önemine vurgu yapan Er,

“Aynı davanın insanlarıyız, hepimiz aynı davaya inanmışız. Bu dava inancımızdan dolayı ben aday olamadım diye küsüp, darılacak, gidecek değiliz. Eğer bir küsme, darılma, gönül koyma olursa ilçemiz kaybeder, Malatya’mız kaybeder, Türkiye’miz kaybeder. Cumhur İttifakı, Türkiye’nin en zor dönemlerden geçtiği bir süreçte kurulmuş bir birlikteliktir. Ülkemiz sürekli dış güçler tarafından saldırı altındadır. Coğrafyamıza baktığınız zaman çevredeki diğer ülkelerde olan biteni görüyorsunuz. Türkiye’yi de bu şekilde bölme adına 15 Temmuz’u, 17/25 Aralık’ı hayata geçirdiler ama Allah’a şükürler olsun sizlerin desteği ile bu süreçleri atlattık. İşte bu süreçte kurulan Cumhur İttifakı ile de devletimiz dimdik ayakta. Tüm badirelere göğüs gerdik” dedi.

Sami Er, Cumhur İttifakı'nın geçmiş zaferlerini vurgulayarak, bu seçimde yine en iyi sonucu alacaklarını belirtti. Uzun süre belediyecilik ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği deneyimine sahip olduğunu ifade eden Er, deprem sonrası zarar gören Malatya'yı daha güçlü bir şekilde ayağa kaldırmayı hedeflediklerini söyledi. Aday, seçim bürosunun ardından AK Parti Malatya Milletvekilleri ve Darende Belediye Başkanı İsa Özkan'ı ziyaret etti. Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı'nı ziyaretin ardından ilçe merkezinde esnafları ziyaret edip destek istedi. Sami Er, Darende programının dönüş yolunda Kozluca Mahallesi'nde esnaflarla bir araya geldi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir