Sami Er, Malatya'nın Vizyonu Açıkladı

Sami Er, Malatya'nın Vizyonu Açıkladı
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, “Birinci önceliğimiz konut üretimini takip etmek, katkı sağlamak ve bu süreci hızlandırmak olacak.” dedi.

AK Parti Malatya İl Teşkilatının düzenlediği buluşma töreninde konuşan Sami Er, depremde yıkılan umutların yeşermesi için ‘Bismillah’ diyerek seçim startını verdi.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Malatyalılarla bir araya geldi. Er, burada yaptığı konuşmada Malatya'da AK bir gelecek inşa etmek için aday gösterildiğini ifade etti. Sami Er,

''Var gücümüzle hep birlikte kadim şehrimiz için seferber olacağız. Ne kadar büyük bir sorumluluk altına girdiğimi biliyorum, 6 Şubata yitirdiğimiz canların yerini hiçbir şey dolduramaz. Depremde yaralanan kardeşlerimizin yaraları bir anda iyileşemez. 6 Şubat’ta kış günü karın altında, ayazda, sokakta kalan hemşerilerimin yaşadığı anlık umutsuzluğu da biliyorum. Ta ki devletimizin ve 85 milyonun yardımı ulaşıncaya kadar.” dedi.

“ AYAĞIMIZA ŞANTİYE ÇAMURU DEĞECEK”

Önceliklerinin konut üretimini takip etmek olduklarını söyleyen Er,

“Önceliğimiz konut üretimini takip etmek, katkı sağlamak ve hızlandırmak olduğunun altını çizmek isterim. Şimdiden bu işler için kolları sıvayıp ‘Bismillah’ dedik. Gayretimiz daha da yoğun şekilde devam edecek. Depremden sonra başka şehirlere göç etmek zorunda kalan Malatyalı hemşerilerimizin şehirlerine geri dönmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini gayet iyi biliyoruz. Hep sahada olacağız. Ayağımıza şantiye çamuru değecek sürekli. Tüm işleri özenle, etkin ve verimli şekilde yürüteceğiz. Şehrimizin kalkınması için gece gündüz çalışacağız. TOKİ Başkan Yardımcılığı görevinde bulunurken kazandığım tecrübelerimle depreme dayanıklı ve güvenli bir şehir inşa edeceğiz. Biz Malatya’mızı, Malatya’mızda bizi çok iyi biliyor. Yeniden yerel kalkınma hamlesini başlatarak, Ak belediyecilik anlayışımızı zirveye taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir