Sami Er Meydandaki Esnaflarla Buluştu

Sami Er Meydandaki Esnaflarla Buluştu
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ile Kuyumcular Çarşısı ve Cumhuriyet Meydanındaki esnafları ziyaret etti.

Sami Er, kuyumcu esnafını birebir ziyaret ederek hayırlı işler diledi ve yaklaşan yerel seçimler için dua ve destek istedi. Esnafın samimi karşılamalarından duyduğu memnuniyeti ifade eden Er, göreve geldiklerinde çarşının canlanması için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Ziyaretleri sırasında Kışla Caddesi'nde bir esnaf ile karşılaşan Sami Er, projenin esnafın talebi doğrultusunda son aşamada gerçekleştirileceğini ve böylece Kışla esnafının da zaman kazanacağını belirtti. Esnaf, bu konuyu Sami Er'e ilettikten sonra kısa sürede TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un Malatya'ya gelerek kendilerini ziyaret ettiğini ve sorunlarının çözüldüğünü ifade ederek Sami Er'e teşekkür etti.

Malatya çarşısının canlanmasıyla kent ekonomisinin hızla iyileşeceğini belirten Er, belediyecilik ve TOKİ'deki deneyimlerini Malatya'nın kalkınması için kullanacaklarını ifade etti.

Kuyumculardan sonra Cumhuriyet Meydanındaki geçici işyerlerini ziyaret eden Sami Er ve İl Başkanı Namık Gören, 31 Mart seçimlerinde destek talebinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir