Sami Er'in İlk Ziyareti Malatya'nın Önde Gelen STK'sına Gerçekleşti!

Sami Er'in İlk Ziyareti Malatya'nın Önde Gelen STK'sına Gerçekleşti!
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim çalışmaları kapsamında ilk STK ziyaretini Malatya TSO'ya gerçekleştirdi. Er, "Malatya'nın büyük depremlerden sonra yeniden doğacağına inanıyoruz. Malatya TSO ile sürekli istişare halinde olacağız." dedi.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, beraberinde AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ile birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ile MTSO üyeleri ile bir araya gelen Başkan Adayı Sami Er, seçim kampanyası kapsamında ilk sivil toplum kuruluşu ziyaretini Malatya TSO'ya gerçekleştirdiğini ifade etti.

“MALATYA TSO İLE SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDE OLACAĞIZ”

Yoğun katılımla gerçekleşen ziyaret esnasında konuşan Er, büyük depremler geçmiş Malatya'nın yeniden doğacağını ifade ederek, Malatya TSO ile sürekli istişare halinde olacaklarını belirtti.

Ziyaret sırasında oldukça samimi bir atmosferde geçen buluşmada, katılımcıların sorularını yanıtlayan Er, "Göreve seçildiğimiz takdirde ortak akıl ve yönetim prensibiyle hizmet edeceğiz" dedi.

Başkan Sadıkoğlu, ilk sivil toplum kuruluşu ziyaretini Malatya TSO'ya gerçekleştiren Er'e teşekkür ederek, "Depremlerden ağır yara alan Malatya'nın daha hızlı toparlanması için Malatya TSO olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız. Şehrimizin yeniden ayağa kalkması sürecinin istişare kültürüyle yürütülmesi taraftarıyız. 10 bini aşkın üyesi ile Malatya’nın en büyük STK’sı olan Odamızın son bir yılda sağlıklı görüşleri alınması, ancak bundan sonra alınması konusunda ümitliyiz. MTSO olarak doğru adımları desteklemeye, yanlışı da eleştirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir