SGK ve Bağ-Kur emeklisine 12.000 TL ek ödeme FIRSATI! 14-31 Ekim arasında başvuran kapıyor

SGK ve Bağ-Kur emeklisine 12.000 TL ek ödeme FIRSATI! 14-31 Ekim arasında başvuran kapıyor
Emekliye ek ödeme sürprizleri gelmeye devam ediyor. 7500 TL maaş alan emekli için yeni müjde az önce verildi. talimat geldi SGK ve bağ-kur emeklisine 12.000 TL ödeme yapılacak.

Emekli maaşı alan yaklaşık 17 milyon vatandaş için sürpriz ödemeler gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikramiye sürprizi sonrası emeklilerin yüzünü güldürecek yeni açıklamalar var. bu konuda ilk açıklama Bankalar tarafından yapıldı. ekim ayı sonuna kadar Bankaların emekli promosyon ücretleri güncellendi. SSK ve bağ-kur emeklisi vatandaşların 7500 TL olan maaşına ek tam 12.000 TL ödeme talimatı verildi. Milyonlarca emeklinin cebini rahatlatacak ödemeler için başvurularda devam ediyor. Ekim ayın sonuna kadar ek ödeme başvurusunu yapanlar direkt ödeme alacak.

Emekliler, Temmuz ayında maaşlarına yapılan ara zamdan çok da memnun kalmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ara zam bekleyen emekliler için Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yayınladı. Erdoğan emekliye ara zam konusuna değinmese de 5000 TL'lik ikramiye sürprizi yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan Kasım ayının ilk yarısında ikramiye ödemelerinin hesaplara geçeceğini bildirdi. Emekliler Kasım ayının haftasında 5000 TL'lik Cumhuriyet ikramiyesini cebine koyacak, buna ek olarak emekli vatandaşlara sürpriz bir ödeme daha var.

Temmuz ayında yapılan ara zamdan memnun olmayan emeklilere ödeme müjdesi geldi. Geçim sıkıntısı çeken emekli vatandaşları refaha kavuşturmak adına o ödemelerin artması ekleniyor. Bu kapsamda yeni yıl için tahminler paylaşıldı. Emekli maaşlarına beklenen zam oranı %50 olurken bankalarda bu yönde promosyon Güncellemeleri yapmaya başladı. Akbank'tan yeni promosyon güncellemesi duyuruldu. Tam 12.000 TL Ek ödeme yapacak olan Akbank şartları da açıkladı. Akbank güncel emekli promosyonu ve detaylar haberimizde…

emekli-ek-odeme-1.jpg

AKBANK’TAN EMEKLİYE YENİ PROMOSYON GELDİ

Emekli maaşı alanlar için güzel haberler gelmeye devam ediyor. önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan peş peşe müjdeli haberleri patlattı. Emekliye Kasım ayının ilk yarısında 5.000 TL bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hemen ardından bankalardan da önemli açıklamalar gelmeye başladı. Emekli promosyonları ardı ardına güncelleniyor. özellikle Akbank'ın kampanyası emekliye Derin bir oh çektirecek.

Akbank'tan yapılan son dakika açıklamasına göre emekli maaşı alanlara ek ödeme desteği sağlanacak. 4A 4B 4B emeklisi için yepyeni bir kampanyaya daha imza atan Akbank bir gün promosyon artışı yaparak 12.000 TL ödeme yapacağını duyurdu. Akbank'ın yeni emekli promosyonundan yararlanmak için koşullar ve şartlar da belli oldu.

emekli-ek-odeme-2.jpg

AKBANK’TAN 12.000 TL PROMOSYON FIRSATI

Emekli maaşı alanlara yepyeni bir kampanya daha yapan Akbank, 12.000 TL Ek ödeme yapacak. 4A 4B 4C emeklisinin alacağı promosyonu yükselten banka, mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvuru işlemlerini de kolaylaştırdı. Akbank'tan promosyon almak isteyen emeklilerin yapması gereken tek şey banka şubelerinden mobil bankacılıktan internet bankacılığı üzerinden başvuru yaparak 3 yıllığına maaş taahhüdü vermek. Akbank'ın yeni promosyonunda başvuruları için son tarih 31 Ekim 2023. Kampanyaya katılmak için o tarihe kadar başvuru işlemlerini tamamlamak yetiyor.

Akbank'ın promosyon kampanyası kapsamında 10.000 TL peşin ödeme olarak verilirken 2000 TL ise Kredi kartı üzerinden harcama sözünüze chip para olarak hediye ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir