Spor Bakanı Malatya'ya Geliyor

Spor Bakanı Malatya'ya Geliyor
Ölmeztoprak, “Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Malatya'mıza, gençlik ve spor alanında yapılacak olan projeleri incelemek üzere, ocak ayında ziyaretleri olacaktır” dedi.

6 Şubat depremlerinin etkilediği Malatya'nın yeniden imarı ve inşası için çabalarını sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın Ocak 2024'te Malatya'ya bir ziyaret düzenleyerek kentte devam eden projelerle ilgili incelemelerde bulunacağını ifade etti.

Sosyal medya hesabında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın Malatya'da temaslarını belirten AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, şunları söyledi:

"Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile yaptığımız görüşmede, Malatya'nın özelinde devam eden ve planlanan yatırımların 2024 Bayındırlık birim fiyatları esas alınarak revize programlarla kesintiye uğramadan devam edeceği bilgisini aldık. Malatya için öncelikli olacak ve yatırımlar açısından öncelenecek. Gençlik ve Spor Bakanı, ocak ayında Malatya'ya gelerek gençlik ve spor alanındaki projeleri inceleyecek. Her şey, Malatya ve değerli hemşehrilerimiz için." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir