SSK ve Bağ-kur emeklisine Kasım ayının ilk haftasında para akıyor! 5000 ikramiye 8.500 promosyon ve 4.000 TL seyyanen zam!

SSK ve Bağ-kur emeklisine Kasım ayının ilk haftasında para akıyor! 5000 ikramiye 8.500 promosyon ve 4.000 TL seyyanen zam!
Emekliye Kasım müjdeleri erken gelmeye başladı. Kasım ayının ilk haftasında peş peşe üç ödeme birden emeklinin IBAN numarasına yatacak.

SSK ve bağ-kur emeklisine kasım ayı müjdeleri şimdiden verilmeye başlandı. maddi anlamda sıkıntı çeken ve nakit ihtiyacı bulunan emekliler Kasım ayının ilk haftasında resmen üst üste ödeme olacak. önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 5.000 TL ikramiye ödemesi emeklinin IBAN numarasına yatacak ardından da 8.500 TL promosyon ödemesi hesapları tanımlanacak. Ayrıca bazı ek koşulları sağlayan emekliler için 4.000 TL'lik de ek ödeme desteği geliyor. Emekliye yönelik kasım ayı promosyon kampanyaları ve ek ödemeler haberimizde…

Emekli maaşı zamları son dönemlerde gündemin en çok konuşulan konuları haline geldi. Ancak buna ek olarak emekliye birçok promosyon desteği ve ikramiye ödemesi de var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada emekliye 5.000 TL'lik ek ödeme müjdesini vermişti. yine emekliler için IBAN numarasına yatacak emekli promosyonu ve buna ek 4000 TL'lik de ödeme desteği geliyor. Emekli promosyon ödemesi ve ek ödeme kampanyaları ile ilgili merak edilen her şey haberimizde…

emekli-ek-odeme-1-001.jpg

EMEKLİYE 5000 TL İKRAMİYE KASIMIN İLK HAFTASINDA YATIYOR

Milyonlarca emekli vatandaş için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde önemli açıklamalarda bulundu. en çok dikkat çeken açıklamayı ise emekli maaşı alanlara verilecek olan 5.000 TL'lik ikramiye ödemesi oldu. cumhuriyetin 100 yılına özel olarak emeklilere tek sefere mahsus olacak şekilde ikramiye desteği sağlanacak. Ayrıca emekli maaşı alan vatandaşlar bu ödemeyi Kasım ayının ilk haftasında IBAN numaraları üzerinden alacak. sadece çalışmayan emeklilerin faydalandığı bu ödeme emekli tahsis numarası sonuna göre hesaplara geçecek.

8.500 TL'DEN BAŞLAYAN PROMOSYON DESTEĞİ

Emekliye Kasım ayının 2 müjdesi ise 8.500 TL'den başlayan promosyon desteği oldu. SSK Bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi vatandaşları için Kasım ayında promosyon ödemelerine zam yapılacak. en az 8.500 TL olarak ödenecek olan promosyon bankadan bankaya değişiklik gösteriyor. özel bankalarda verilen promosyon miktarı kamu bankalarına oranla daha yüksek oluyor.

emekli-ek-odeme-2-001.jpg

EK KOŞULLARI SAĞLAYANLARA 4000 TL EK ÖDEME

Ayrıca bankalar tarafından aranan bazı ek koşulları yerine getiren emekliler için de ek ödeme imkanları var. Bunlar arasında öne çıkanlar özellikle ING Bank'ta fatura ödeme talimatına verilen 4.000 TL'lik ek ödeme oldu. ek ödemeden faydalanmak isteyenler ING Banka maaşını 3 yıllığına taşıyarak aynı zamanda otomatik fatura ödeme talimatı vererek ek ödeme desteği alabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir