TBMM’de gece yarısı onaylandı! 4A 4B 4C emeklisine 22.000 TL ek ödeme

TBMM’de gece yarısı onaylandı! 4A 4B 4C emeklisine 22.000 TL ek ödeme
4A 4B 4C emeklisine ek ödeme TBMM’den geçti. Hesaplara tam 22.000 TL ödeme yatacak.

Emekliye ek ödeme müjdeleri gelmeye devam ediyor. TBMM’den son dakika kararı çıktı. 17 milyon emekli vatandaş için maaşa ek ödeme desteği verilecek. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi herkes alabilecek. Peki emekli ek ödeme şartları neler? Emekliye ne kadar ek ödeme desteği sağlanacak? Milyonlarca emekli için yeni kampanyanın tüm ayrıntıları haberimizde…

TBMM onayı ile 17 milyon emekli vatandaş için ek ödeme duyurusu geldi. SSK bağ-kuru memur emeklisi EYT emeklisi fark etmeden 22.000 TL'lik destek ödemesi emeklinin IBAN numarasına yatacak. Mecliste alınan son kararla birlikte yetki kamu bankalarına verildi. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank yeni destek ödemesi için kolları sıvarken başvuru şartları ve başvuru tarihleri de netleşti. Emekliye ek ödeme için şartlar ve detaylar haberimizde…

tbmm-onayladi-1.jpg

EMEKLİYE ZİRAAT VAKIF VE HALKBANK'TAN EK DESTEK ÖDEMESİ

Milyonlarca emekliye destek ödemeleri devam ediyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi milyonlarca vatandaş üç devlet Bankası'na başvuru yapmaları durumunda ek ödeme fırsatı elde edebiliyor. Konu ile ilgili bankalardan son dakika açıklaması geldi. TBMM'de alınan karar doğrultusunda nakit ihtiyacı olan emekliye kamu bankaları nakit destek fırsatı sağlayacak. Devlet destekli Ödeme için harekete geçen kamu bankaları tam 22 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi veriyor. Düşük faizli emekli kredisi kampanyasında şartlar çok kolay.

EMEKLİ MAAŞINI TAŞI NAKİT İHTİYACINI KARŞILA

Emekliye düşük faizle kredi veren kamu bankaları tek şartlar Ödeme yapacak. Emekliler Ziraat Bankası Vakıfbank ya da Halkbank'tan birine emekli maaşlarını taşıyarak tam 22.000 TL'ye kadar nakit destek ödemesi alabilecek. Devlet destekli emekli kredisi kampanyasında faiz oranları son derece uygun. Aynı şekilde geri ödeme koşulları da emeklinin bütçesine göre ayarlandı. 17 milyon emekli vatandaş bu Kampanyayı değerlendirerek hem nakit ihtiyaçlarını karşılayacak hem de 3 devlet Bankası'ndan promosyon desteği alacak.

tbmm-onayladi-2.jpg

36 AYLIK TAAHHÜDE PROMOSYON DA VERİLİYOR

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından emekliye promosyon imkanında sağlanıyor. 36 aylık maaş taahhütü vererek kamu bankalarından Kredi kullanılan emekliler aynı zamanda promosyon fırsatını da değerlendirebiliyor. 4A 4B 4c emeklisi olan herkese yönelik başlatılan yeni promosyon kampanyasında başvurular 31 Ekim’de sona erecek. Yeni emekliler de halihazırda emekliler de bu tarihe kadar başvuru yaparak promosyon almaya hak kazanacak. Ayrıca ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen emeklilerde yine kampanyaya 31 Ekim tarihine kadar katılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir