TC kimliği ile başvuru yapana 3 bankadan 50.000 TL devlet destekli ödeme

TC kimliği ile başvuru yapana 3 bankadan 50.000 TL devlet destekli ödeme
Nakit para sıkıntısı çeken vatandaşa 3 bankadan müjde geldi. T.C kimliği ile başvuru yapanlara bankalardan acil destek kredisi verilecek.

Nakit paraya ihtiyacı olanlar için 3 devlet bankası para musluklarını açtı. Ekonomik krizin derinleştiği ve vatandaşların nakit ihtiyacının arttığı bu günlerde bankalara başvuru yapanlara hızlı ve acil kredi desteği sağlanacak. Hem emekliler hem de asgari ücretle çalışanlar bankalara başvuru yapmak koşuluyla 50.000 TL'ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanabilecek. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın düşük faizli kredi kampanyasında şartlar belli oldu.

Üç devlet bankası acil nakit ihtiyacı olanlara kredi fırsatı sunmaya devam ediyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın yeni kredi kampanyası belli oldu. Nakit ihtiyacı olan asgari ücretliler emekliler memurlar başvuru yapmak şartıyla Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alabilecek. Düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasında vade sayısı 36 olarak belirlendi. Acil kredi arıyorsanız devlet bankalarının bu kampanyası tam size göre. İşte yeni Kredi paketinin ayrıntıları…

acil-ihtiyac-kredisi-1.jpg

ZİRAAT BANKASI VAKIFBANK VE HALKBANK'TAN DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ DESTEĞİ

Kredi çekmek istiyorum diyen ve acil Nakit paraya sıkışanlar için Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’ta yeni düşük faizli kredi paketi başladı. Şu anda Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz artışı kararları nedeniyle bankalarda faiz oranları son derece yüksek. Ancak devlet bankaları bu konuda en uygun faizli kredi desteğini veriyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’ta ihtiyaç kredisi faiz oranları 3.69 olarak uygulanıyor. Yani ayda 2943 TL taksitle 3 devlet bankasından 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün.

KOLAY BAŞVURU ŞARTLARI İLE ACİL KREDİ DESTEĞİ

Devlet bankalarından vatandaşa kolay başvuru imkanı ile acil kredi desteği sağlanıyor. Düşük faizli kredi arıyorum diyorsanız Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın bu kampanyasına hemen katılabilirsiniz. 36 ay vadeli olarak verilen düşük faizli kredi imkânında başvurular mobil bankacılıktan internet bankacılığından ve şubelerden yapılabiliyor. Online başvuru yapanlar daha hızlı bir şekilde kredi destek ödemesi olabiliyor.

acil-ihtiyac-kredisi-2.jpg

EKİM AYI SONUNDA BAŞVURULAR BİTECEK

Düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasında son başvuru tarihi 31 Ekim 2023 olarak açıklandı. Yani düşük faizli kredi almak istiyorsanız başvuru işlemlerinizi mutlaka 31 Ekim 2023 tarihine kadar tamamlamanız gerekiyor. Sadece gelir belgesi olanlar bu kampanyaya katılabiliyor. Şubesiz ve masrafsız düşük faizli kredi almak istiyorsanız kamu bankalarının fırsatları tam size göre.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir