TC kimlik numarasına 10-20-30-50 bin TL ödeme az evvel duyuruldu

TC kimlik numarasına 10-20-30-50 bin TL ödeme az evvel duyuruldu
Nakit ihtiyacı olanlar dikkat. 10-20-30-50 bin TL ödeme TC kimlik numarasına yatacak. İşte şartlar ve detaylar…

Nakit paraya sıkışan Türk vatandaşlarına destek ödemesi yatacak. TC kimlik numarasına göre ödemeler başlıyor. Nakit ihtiyacı olan emekli, asgari ücretli, memurlar başvuru yaparak 10-20-30-50 bin TL ödeme almaya hak kazanıyor. Bankalar başvuru yapmak isteyenler için hem online başvuru imkanı veriyor hem de şubelerden başvuru yapılabiliyor. Peki nakit destek ödemesi şartları nelerdir? İşte detaylar…

Bankalardan nakit ihtiyacı olanlara destekler devam ediyor. Denizbank yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını az önce açıkladı. TC kimlik numarasından başvuru yapan 18 yaş üstü herkese ihtiyaç kredisi desteği sağlanacak. Nakit paraya ihtiyacı olan ve hızlı kredi arayanlar için kaçırılmaz kampanya başlıyor. İşte Denizbank’ın düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasının şartları ve detaylar…

ihtiyac-kredisi-1.jpg

DENİZBANK 50 BİN TL’YE KADAR İHTİYAÇ KREDİSİ VERECEK

18 yaş üstü vatandaşlar için yeni ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. TC vatandaşı olan ve nakit paraya sıkışan herkese düşük faizli kredi desteği verilecek. 50 bin TL’ye kadar kredi desteği başlatan Yapı Kredi Bankası 36 ay vadeli kredi desteği verecek. SMS ile başvuru yapan herkes nakit destek almaya hak kazanacak. Başvuru şartları da yine Yapı Kredi Bankası tarafından açıklandı.

36 AYA KADAR VADE VAR

Denizbank’tan ihtiyaç kredisi desteği almak için 18 yaşından büyük olmak, TC vatandaşı olmak, düzenli gelire sahip olmak ve bankaların kara listesinde olmamak gerekiyor. Şartları taşıyanlar başvurularını Ekim ayı sonuna kadar başvuru yapmaları da şart.

ihtiyac-kredisi-2.jpg

İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Denizbank’tan ihtiyaç kredisi almak isteyenler için başvurusu yapmak için mobil uygulamayı cep telefonunuza yüklemeniz yeterli. Bireysel müşteriler de ticari müşteriler de mobil uygulama üzerinden başvurularını yapabilir. TC kimlik numarası ile yeni müşteri olma şansına da sahipsizin. 31 Ekim’e kadar başvuru yaparak tüm ihtiyaçlarınızı Denizbank aracılığıyla karşılayabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir