Ucuz araba arayanlara DEV kampanya! Nissan az önce Ekim ayı fiyat listesini güncelledi

Ucuz araba arayanlara DEV kampanya! Nissan az önce Ekim ayı fiyat listesini güncelledi
Nissan'dan Türkiye'ye özel ekim ayı kampanyası geldi. Ucuz otomobil almak isteyenler için Nissan ekim ayı kampanyası ve fiyat listesi haberimizde…

Nissan Türkiye ekim ayı yeni fiyat listesini yayınladı. Cumhuriyetin 100 yılına özel Türkiye için bir kampanya düzenleyen Nisan, 125 bin TL Fiyat indirimi yaptı. Aynı zamanda 12 ay vadeli 0 faizli kredi kampanyası da başladı. Nissan Qashqai’nin hafif hibrit Designpack versiyonu için geçerli olan yeni indirim kampanyası Ekim ayı sonuna kadar geçerli olacak. Farklı Nissan Qashqai modelleri için farklı kampanyalar yapan firma, Taşıt kredisi kullanmak isteyenlere ise %0 faiz seçeneği ile kredi imkanı sunuyor.

Nissan Türkiye Cumhuriyeti 100. Yılına özel büyük bir kampanyaya imza atıyor. Firmadan yapılan son dakika açıklamasına göre ekim ayı fiyat listesi güncellendi. Ucuz araba arayanlara Nissan’dan büyük bir indirim kampanyası geldi. Kampanya kapsamından Nissan Qashqai modelinde 3 farklı indirim uygulanacak. Üstelik Nissan, taşıt kredisi kullanmak isteyenlere 12 ay vadeli %0 faiz oranı ile kredi desteği de sunacak. Nissan ekim ayı fiyat listesi ve detaylar haberimizde…

NİSSAN'DAN DEV İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLADI

Nissan Qashqai hibrit modellerinde dev indirim başladı. Özellikle dışarıdan şarj etmeye gerek olmadan elektrikli sürüş deneyimi sağlayan Designpack ve Black Edition Modelleri yoğun ilgi görüyordu. Nissan Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak bu modellerine devasa bir indirim uyguladı. Kampanya kapsamında bireysel müşterilere yönelik 125.000 TL ve 75 bin TL Fiyat indirimi sağlanacak. Aynı zamanda Nissan Qashqai modelinin satın alacak olan bireysel müşteriler için 125.000 TL'ye kadar 12 ay vadeli ve 0 faiz oranı ile kredi desteği de verilecek.

Nissan ekim ayı indirim kampanyası kapsamında ticari müşterilerine de özel bir kampanya yapıyor. Tüm hafif iplik versiyonlarda geçerli olacak kampanya kapsamında ticari müşterilere 75.000 TL Fiyat desteğinin yanı sıra 1,99 faiz oranı ver 415 ay vadeli 450.000 TL kredi desteği sağlanacak. Aynı Nissan’ın e-POWER Skypack ve Platinum Premium Donanımına sahip olan modelleri için 50.000 TL Fiyat indirimi ve yine 450.000 TL'ye kadar 15 ay vadeli %1.99 faizli taşıt kredisi verilecek.

NİSSAN’DAN EKİM AYI SONUNA KADAR GEÇERLİ KAMPANYA

Nissan indirim kampanyası ekim ayı sonuna kadar geçerli olacak. Türkiye genelinde bulunan Nissan bayileri üzerinden işlem yapmak mümkün. Hem bireysel hem de ticari müşteriler için geçerli olan kampanyada fiyat listelerine bayilerden ulaşabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir