Üniversitelerin Yaptığı İş Birliğiyle Hazırlanan “Alaca Vücut Kremi” Satışa Çıkıyor!

Üniversitelerin Yaptığı İş Birliğiyle Hazırlanan “Alaca Vücut Kremi” Satışa Çıkıyor!
Artvin Valiliği, Çoruh Üniversitesi ve Iğdır Üniversitesi iş birliğiyle Iğdır Üniversitesi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde vücut kremine dönüştürüldü.

Katma Değeri Yüksek Tarımsal Ürünler alanında çalışmalar gerçekleştiren Iğdır Üniversitesi, yerel üretimi desteklemeyi kendisine şiar edinen Artvin Valiliği ve Çoruh Üniversitesi ile birlikte Marka Artvin çatısı altında bir araya gelerek bu özel ürünü kozmetik sektörüne kazandırdı.

"ALACA Bitkisel Vücut Kremi Hassas Ciltlere Uygun ve Zararlı Kimyasallar İçermiyor"

11 farklı tıbbi bitkinin ekstraktı ile 21 bileşenli kompleks bir bitkisel ürün olan krem, hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerini dış etkilere karşı koruyan, besleyen ve rahatlatan bir özelliğe sahip. Ağrı giderici özelliğiyle baş, alın, şakaklar, boyun, göğüs, omuz, sırt bel, kalça bacaklar, dizler, ayaklar gibi ihtiyaç duyulan bölgelerde cilde masaj yapılarak uygulanıyor.

Ayrıca fenolik ve flavonid içeriği, antioksidan özelliği ve muhtevasında bulunan P vitamini sebebiyle ideal bir temizleyici olup cildin genç ve sağlıklı kalmasına neden oluyor.

Hiçbir zararlı kimyasal bulundurmayan kremin, doğanın iyileştirici gücünü keşfetmek isteyenler için en doğru adres olarak öne çıkması planlanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir