Yeşilyurt Belediye Başkanı Esnaf Ziyareti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Esnaf Ziyareti
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, deprem sonrası esnafları ziyaret ederek taleplerini dinliyor. Ticaretin canlanması için çaba sarf ediyor.

Malatya'nın Yeniden İnşası ve İmar Edilmesi Sürecinde Önemli Rol Oynayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya'nın deprem sonrası yeniden inşa ve imar edilmesi sürecinde insan odaklı hizmetleriyle dikkat çekiyor. Elinden gelenin fazlasını yaparak esnaflara destek olan Başkan Çınar, Malatya'da depremin etkilerini hafifletme ve hayatın normale dönmesine katkı sağlama çabasını sürdürüyor.

Yeşilyurt'un çeşitli bölgelerinde hayata geçirilen TOKİ Konutları ve Köy Evleri projelerinin hızla tamamlanması ve hak sahiplerine teslim edilmesi için belediyenin tüm olanaklarını seferber eden Başkan Çınar, aynı zamanda depremzede esnafları unutmuyor. Konteyner çarşılar aracılığıyla esnaflara destek sağlayan Başkan Çınar, ilçedeki farklı ticaret bölgelerini ziyaret ederek esnafların taleplerini dinliyor.

Esnafların beklenti ve taleplerini anlayarak şehir genelindeki yatırımlar hakkında bilgi paylaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya'nın daha güçlü bir şekilde ayağa kalkabilmesi için birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun önemine vurgu yapıyor.

Esnafların ‘ asrın felaketi’ büyük depremlerin ardından şehrin ticari hayatını canlandırmak için ortaya koydukları fedakârlıkların takdire şayan olduğunu söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,

“Her zaman olduğu gibi her fırsatta esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Asrın felaketi sonrasında esnafımızda çok büyük yara aldı, onların yaşadıkları sorun ve sıkıntılara çözüm bulmak adına gerekli girişimler ve çalışmalar yapılıyor. Depremzede esnaflarımız için şehrimizin ve ilçemizin farklı noktalarına konteyner çarşılar kuruldu, esnaflarımız geçici iş yerlerine ticari hayatını sürdürüyorlar, bizlerde onları sık sık ziyaret ederek ilettikleri taleplere çözüm getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yaptığımız hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Esnaflarımız ve tüccarlarımız ise yaşadığımız bu zorlu dönemde çok büyük fedakârlık yapıyorlar, hepsine canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Esnaflarımızın bu özverisini bizler her zaman takdirle karşılıyoruz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir