Yeşilyurt Belediyesi Çalışmalarına Hız Kattı

Yeşilyurt Belediyesi Çalışmalarına Hız Kattı
Yeşilyurt Belediyesi, imar yollarını genişletme, sıcak asfalt ve alt yapı çalışmalarında hızla ilerliyor.

Yeşilyurt Belediyesi, imar yollarının açılması, sıcak asfalt ve sathi kaplama serimleri, alt yapı malzeme serimleri, yol bakım ve onarımları, kilit taşı döşeme ve kaldırım yenileme konularında hız kesmeden çalışıyor.

MODERN GÖRÜNÜM

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, deprem felaketlerinin ardından ilçede gerçekleşen enkaz ve hafriyat kaldırma işlemleri sırasında deformasyona uğrayan yolları ve kaldırımları planlı bir çalışma sonucunda modern bir görünüme kavuşturuyor.

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, araç ve yaya trafiğini hızlı, akıcı ve konforlu hale getirme amacıyla büyük çaba sarf ederken, 6 Şubat depremleri sonrasında ortaya çıkan sorunlara kalıcı çözümler sunmak için önemli hizmetler sunuyor.

İlçe merkezi başta olmakla birlikte her mahallede planlı ve titiz bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,

“Yaşadığımız deprem felaketlerinden sonra ilçemizin dört bir tarafına kaliteli ve güzel hizmetler taşıyarak merkez ve kırsal yaşam alanlarımızın eksikliklerini belli bir program dâhilinde gideriyoruz. Enkaz ve hafriyat kaldırma işlemlerinden dolayı bozulan yollarımızı ve kaldırımlarımızı düzenleyerek cadde ve sokaklarımızın yaşam kalitesini artırmaktayız. Mahallelerimizde tespit ettiğimiz ihtiyaçları, mahalle muhtarlarımız ve hemşehrilerimizin taleplerini de göz önünde bulundurarak gideriyoruz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir