Yeşilyurt için Vizyonlu Liderlik ve Gençlik Odaklı Projeler

Yeşilyurt için Vizyonlu Liderlik ve Gençlik Odaklı Projeler
31 Mart'ta düzenlenecek olan yerel seçimlerin hızla yaklaştığı bu dönemde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Alper Gürsoy, seçim kampanyasına kesintisiz bir şekilde devam ediyor.

Gürsoy, Fahri Kayhan'daki kafeleri ziyaret ederek vatandaşlarla tanışıyor ve beklentilerini dinliyor. Başkanlık seçimi sürecinde gençlerle özel bir ilgileniş sergileyen Gürsoy, gençlere ve eğitime yönelik projelerini aktarıyor. Gençlerin daha aktif ve internet kullanımına uygun sosyal alanlara erişimini artırmayı hedefleyen Gürsoy, çağdaş kütüphaneler aracılığıyla gençlere ücretsiz içeceklerle keyifli zaman geçirebilecekleri mekanlar sunmayı vaat ediyor.

Gürsoy, gençleri geleceğin temsilcileri olarak görüyor ve onlara destek olacaklarını vurguluyor. Projelerini gençlerin beklentilerine göre şekillendirmeyi amaçlayan Gürsoy, daha yaşanabilir bir Yeşilyurt için güçlü bir ekip ile göreve hazır olduklarını belirtiyor.

"Siz isteyin, biz proje yapalım. Daha mutlu ve yaşanılabilir bir Yeşilyurt için bizler çok güçlü bir ekibimizle göreve hazırız. İşimiz Gücümüz Yeşilyurt. Yetki sizden, hizmet bizden" mesajını verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir