Yeşilyurt İlçe Başkanlığı'nda Yeni Dönem: CHP'nin Yeni İlçe Başkanı Belirlendi

Yeşilyurt İlçe Başkanlığı'nda Yeni Dönem: CHP'nin Yeni İlçe Başkanı Belirlendi
Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı'nda, yerel seçimlerde aday adayı olmak amacıyla istifa eden Hakkı Ayas'ın yerine, başkan yardımcısı Hakan Satılmış'ın yeni ilçe başkanı olarak seçildiği açıklandı.

CHP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanlığı'nda kazandığı seçimle ilçe başkanı olan Hakkı Ayas, Arguvan belediye başkan aday adayı olmak için bir süre önce görevinden istifa etmişti. Ayas'ın istifasının ardından Yeşilyurt İlçe Başkanlığı'na yönetim kurulu tarafından Hakan Satılmış seçildi.

CHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Hakan Satılmış,

“27 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen ilçe kongremizin ardından Yeşilyurt İlçe yönetimi olarak göreve başladık. Bu tarihten itibaren deprem bölgesi olan Malatya’da özellikle depremzede vatandaşlarımızın sorunlarını gündeme getirip çözümü için çaba gösterdik. İlçe başkanımızın istifasının ardından yönetim kurulu üyelerimiz tarafından oy birliğiyle ilçe başkanlığı görevine getirildim. 340 bin kişilik nüfusu ile çok sayıda ilden daha kalabalık bir ilçe olan Yeşilyurt’un AKP iktidarı yıllarında sürekli kan kaybetmesi hepimizi derinden yaralıyor. İlçe yönetimi olarak yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarımıza aralıksız devam edecek, mahalle mahalle dolaşarak partimizin politikalarını anlatacağız.” dedi.

Hakan Satılmış Kimdir?

1991 yılında İstanbul'da doğdu ve ilk, orta ve lise eğitimini Malatya'da tamamladı. 2010 yılında otomotiv sektöründe kariyerine başlayan Satılmış, daha sonra Türkiye genelinde bayilikleri bulunan bir şirket kurarak faaliyetlerini sürdürdü. Evli olan Hakan Satılmış'ın 2 çocuğu bulunmaktadır.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir