Yeşilyurt’ta Memur Mesaisi Kararı Nasıl Sonuçlandı?

Yeşilyurt’ta Memur Mesaisi Kararı Nasıl Sonuçlandı?
Yeşilyurt Belediyesi, zabıta mesaisini bu yıl 2470 TL olarak Meclis'te değerlendirip oy birliğiyle kararlaştırdı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Ocak Ayı 2.Oturum Toplantısı'nda gündemdeki komisyon raporları ve teklifleri görüşerek karara bağladı. Toplantı, Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda Meclis Başkanvekili Ramazan Yakıcı Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, 03 Ocak 2024 tarihli Ocak Ayı 1.Oturum Toplantısının karar özeti kabul edildi ve ardından açılış ve yoklama yapıldı.

Meclis, Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personellerinin 2024 yılı maktu mesai ücretinin belirlenmesine yönelik teklifi görüşüp onaylarken, Yeşilyurt Belediyesinin ilçe genelindeki sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif hizmetlere katkı sunan Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreterliği'nin yardım talebini de kabul etti.

Ayrıca, Yeşilyurt İlçe sınırlarındaki bazı mahallelerde doğalgaz alt yapısının genişletilmesine dair teklif de onaylandı. İmar Komisyonu Raporu ile ilgili bazı maddeler onaylanırken, bazıları İmar Komisyonuna havale edildi.

Yoğun gündemiyle Ocak Ayı Toplantılarını tamamlayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan Toplantısını 07 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 14:00’da gerçekleştirecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir