Ziraat Vakıf Halkbank emekli için atağa kalktı! Devlet destekli 10.000-50.000 TL nakit ödeme bugün 09.00’da başladı

Ziraat Vakıf Halkbank emekli için atağa kalktı! Devlet destekli 10.000-50.000 TL nakit ödeme bugün 09.00’da başladı
Ziraat Vakıf ve Halkbank'tan emekliye yeni devlet destekli ödeme duyurusu bu sabah 09.00'da yapıldı. Başvuru yapan emekliler 10.000 TL ile 50.000 TL arasında nakit ödeme alacak.

Emekliler için güzel haberler kamu bankalarından gelmeye devam ediyor. Ziraat Vakıf ve Halkbank hafta sonu sürprizi yaptı emekliye yeni destek paketi hazırladı. Emekliye devlet destekli 10.000 TL ile 50.000 TL arasında ödeme verecek olan 3 kamu bankası tüm detayları açıkladı. Peki kimler başvuru yapabilir? Hangi emekliler destek ödemesi alabilir?

Sayıları 17 milyona yakın olan emekli vatandaş ne yazık ki düşük kalan maaş zamları nedeniyle büyük bir biçim sıkıntısı yaşıyor. Bu durumda da elbette bankaların düşük faizli kredi imkânları emeklilerin imdadına yetişiyor. Bir yandan emekliler için kredi çalışmaları devam ederken bir yandan bankalar emekli promosyonu fırsatlarını da güncelliyor. Emekliye hafta sonu müjdesi 3 Devlet Bankası'ndan geldi. Ziraat Vakıf ve Halkbank düşük faizli emekli kredisi kampanyaları için düğmeye bastı. Kamu bankaları tarafından başvuru yapan emeklilere gelir belgesiz 10.000 TL ile 50.000 TL arasında devlet destekli Kredi imkanı sağlanacak. Tüm şartlar belli oldu.

emekli-kredisi-1.jpg

ZİRAAT, VAKIF VE HALKBANK'TAN EMEKLİ KREDİSİ SÜRPRİZİ

Geçim sıkıntısı çeken ve nakit ihtiyacı olan emekliler için Ziraat Vakıf ve Halkbank'tan düşük faizli emekli kredisi tutucu geldi. Kamu bankaları devlet destekli emekliye Kredi fırsatı sunacak. 10.000 TL ile 50.000 TL arasında değişen yeni Kredi paketi için şartlar ve detaylarda belli oldu. Emekliler bu kampanyadan 36 ay vadeyle ve en uygun faiz oranı ile faydalanabilecek. Ayrıca emekliler için kamu bankalarında esnek ödeme planları da var. Dileyen emekliler ödeme erteleme opsiyonunu da kullanarak daha rahat ve bütçelerine uygun şekilde geri ödeme yapma şansına sahip olacak.

emekli-kredisi-2.jpg

DEVLET DESTEKLİ EMEKLİ KREDİSİ ŞARTLARI

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından sadece emekliler için düzenlenen devlet destekli emekli kredisi kampanyası kapsamında şartlar netleşti. Bankaların kara listesinde olmamak emeklilerden aranan Tek şart. Bu şartı taşıyan milyonlarca emekli vatandaşları yaparak bankalardan emekli kredisi kullanabilecek. Gelir belgesiz verilecek olan kredi kampanyası tamamen devlet destekli olarak ödenecek.

36 AY VADE İMKANI

Bankaların emeklilere sağladığı Kredi kampanyalarında vade sayısı 36 ay olarak belirlendi. Ancak Bu kampanyada sadece 50.000 TL'ye kadar olan Kredilerde 36 ay vade uygulanıyor. 50.000 TL'den 100.000 TL'ye kadar kredi talebiniz olması durumunda ise vade sayısı 24'e düşüyor.

emekli-kredisi-3.jpg

HIZLI VE KOLAY BAŞVURU İMKANI

Emekliler için aynı zamanda Hızlı ve kolay başvuru imkanı da var. Dijitalleşme alanında önemli adımlar atan Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank başvuru yapacak emeklilere şubeye gitmeden mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden kolay başvuru fırsatı sunuyor. Dijital başvuru imkanını kullanarak aynı gün içinde baskılı işlemlerinizi rahatlıkla tamamlayabilir ve kredi kullanabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir