18 Eylül Ziraat Bankası Emekli Promosyonu! Bu Şekilde Daha Yüksek Ödeme Alabilirsiniz

18 Eylül Ziraat Bankası Emekli Promosyonu! Bu Şekilde Daha Yüksek Ödeme Alabilirsiniz
Ziraat Bankası Eylül ayında da emekli promosyonu dağıtmaya devam ediyor.

Kamu bankası olarak öne çıkan Ziraat Bankası, Eylül ayında vermeye devam ettiği emekli promosyon kampanyasını bir kez daha duyurdu. Ziraat’ten yapılan son duyuruda banka, Eylül ayında emeklilere maaş aralıklarına göre promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Bu kapsamda sık sık çeşitli kampanyalar başlatan Ziraat, nakit ödül kampanyasını açıkladı. Ayrıca, bazı emeklilerin özel bir hesaplamayla birlikte promosyon ödülü alacağı ve tutarın daha yüksek olacağı da vurgulandı.

Peki, hangi emekliler Ziraat Bankası’ndan daha yüksek promosyon ödemesi alabilir? 18 Eylül emekli promosyonu Ziraat Bankası’nda kaç TL?

emekli-promosyonu.jpg

18 Eylül Ziraat Bankası Emekli Promosyon Tutarı

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı üzerinden emekli maşı alan tüm emekliler, kamu bankası Ziraat Bankası’ndan promosyon ödemesi alabilecekler. Emeklilerin maaş aralıklarına göre verilecek olan promosyon ödemesinden, 3 yıl süreyle Ziraat’in maaş müşterisi olmayı kabul eden emekliler faydalanabilecek. Bu sayede de 5 bin liraya kadar promosyon ödemesi alabilecekler.

İşte 18 Eylül Ziraat Bankası güncel emekli promosyon tutarları:

  • Emekli aylığı 3500 TL’den az olanlara 3000 TL
  • Emekli aylığı 3500 TL ile 7500 TL arasında olanlara 3500 TL
  • Emekli maaşı 7500 TL ile 10000 TL arasında olanlara 4500 TL
  • Emekli maaşı 10000 TL’den fazla olanlara 5000 TL

promosyon-odemesi.jpg

Bu Kişiler Daha Yüksek Tutarlı Promosyon Alacak

Yukarıda maaşa göre verilen promosyon ödemelerinin yanı sıra, birden fazla maaş alanlar için farklı bir kampanya daha yapıldı. Bu kapsamda birden fazla emekli maaşı alan emekliler, maaşlarının toplamına göre bir promosyon ödemesi alacak. Böylelikle de 5000 lirayı aşan bir ödeme almalarının yolu açılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir