Arapgir: Tarih ve Kültürün İzinde - Bal İle Şeker Misin?

Arapgir: Tarih ve Kültürün İzinde - Bal İle Şeker Misin?
Arapgir'in zengin tarihi ve kültürel dokusu, "Bal İle Şeker Misin?" kitabında yeniden canlanıyor.

Samime Aydınlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen imza günü ve tanıtım etkinliğinde, Arapgir'in önemli sembolleri bir araya gelerek kentin güzelliklerini anlatan bu eseri okuyucularla buluşturdu.

Etkinliğe, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan ERDEM, kurum yöneticileri, basın mensupları ve birçok Arapgirli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte, Haluk Cömertoğlu, Ahu Akbaş, Faruk Akbaş ve Celal Deniz'in yaptığı konuşmalar ile Arapgir'in önemi vurgulandı.

arapgir.webp

Daha sonra Tuncay Özdemir tarafından Arapgir'in tanıtım sunumu, Hülya Saçlı tarafından "Gezgin Kadın Gözüyle Dünyadan Seyahat Fotoğrafları" adlı fotoğraf sunumu, Yusuf Güldalı tarafından "Unesco Mirası Divriği" başlıklı fotoğraf sunumu ve Malatya Arslantepe Fotoğraf ve Sanat Topluluğu'ndan Bayram Ayhan tarafından "Arapgir Tepte Köyü" başlıklı fotoğraf sunumu gerçekleştirildi.

Programın finalinde ise Reyhan Eker Misin, Bal İle Şeker Misin kitabının imza töreni ile katılımcılara kitaplar hediye edildi. Arapgir'in tarihi ve kültürel değerlerini merak eden herkesi bu kitaba göz atmaya davet ediyoruz!

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir