Doğanşehir'de Yenilenen Tak:Modern Tasarımıyla Kültürel Mirası Yansıtıyor

Doğanşehir'de Yenilenen Tak:Modern Tasarımıyla Kültürel Mirası Yansıtıyor
Doğanşehir'in Malatya tarafındaki tak, belediye ekiplerince yenilendi. Modern ve şık tasarımıyla ilçenin kültürel mirasını yansıtıyor.

Eski ve deformasyona uğramış olan tak, Malatya yönündeki ilçe girişinde yer alıyordu. Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda tak restore edilerek ilçe merkezine daha uygun bir görünüm kazandırıldı.

Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, takın yenilenmesiyle ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:"İlçemiz girişinde yer alan karşılama totemini, ilçemize yakışır şekilde yeniledik. Eski tak deforme olmuş ve ilçe merkezine yakışır bir görüntüde değildi. Bu nedenle, ilçe estetiğine uygun şekilde yeni bir tak yaptırdık. Yeni tak, ilçemize gelenleri karşılayan ilk unsurlardan biri olacak ve Doğanşehir'in güzel bir girişine katkıda bulunacağına inanıyoruz" dedi.

Doğanşehir'in Malatya yönündeki girişindeki tak, Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda yenilendi. Yenilenen tak, çağdaş ve estetik bir tasarıma sahip olup, Doğanşehir'in tarihî ve kültürel mirasını da yansıtmaktadır.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir