Başkan Geçit'in Esnaf Ziyaretleri Memnuniyetle Karşılandı

Başkan Geçit'in Esnaf Ziyaretleri Memnuniyetle Karşılandı
İşadamları ve esnaflar, Başkan Geçit'in ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirerek, samimiyeti ve ilgisi için teşekkür ettiler.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt'un bölgede ticaretin nabzını tuttuğu organize sanayi bölgelerindeki fabrikaları ziyaret etmekle kalmayıp, ilçenin çeşitli mahallelerindeki esnafları da düzenli olarak iş yerlerinde ziyaret ediyor. Başkan Geçit, esnaf ziyaretleri sırasında mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini de dikkatle dinliyor ve bu doğrultuda çalışmalarına yön veriyor. Geçit,“ Yeni dönemde hemşehrilerimizin desteği ile ilçemiz için daha iyisini, daha güzelini yapma iddiasındayız. Birlikte hareket ederek, hayallerimize ve hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız.” ifadelerini kullandı.

Başkan Geçit, fabrika sahipleri ve esnafların isteklerini, beklentilerini ve sorunlarını dinleyerek, seçimler öncesinde verdiği sözleri tutarak mahalleleri, fabrikaları ve esnafları ziyaret etmeye devam ettiklerini vurguladı.

Göreve geldikleri ilk günden beri insan odaklı hizmetler sunduklarını ifade eden Başkan Geçit,“Organize sanayi bölgeleri ve üretim alanlarıyla şehrimizin ve bölgemizin en önemli ticaret noktası olan Yeşilyurt’umuzun ekonomiye olan katkısını sürdürülebilir hale getirmek için her türlü desteği veriyoruz. Fabrikalarımızı ve esnaflarımızı sık sık ziyaret ederek fabrika sahiplerimiz, çalışanlarımız ve esnaflarımızın görüşlerini almaya, talep ve isteklerini dinlemeye devam ediyoruz. Üretim yapan firmalarımızı ziyaret ederek; üretim, istihdam ve katma değer üzerine değerlendirmelerde bulunuyoruz. Hem sanayi kuruluşlarımızın önemli olduklarını ifade ediyoruz, hem de istihdam sağladıklarını gördükçe bizler de mutlu oluyoruz. Ülkemizin her alanında olduğu gibi sanayi ve hizmet sektöründe de üreticiye ihtiyacı var. ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ anlayışından yola çıkarak ekonomiye, istihdama ve üretime katkı sunan işadamlarımız ve esnaflarımızla her zaman gurur duyuyoruz. İlçemizde istihdam alanları oluşturup, ekmek kapısı açan sanayi kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Başkan Geçit'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren işadamları ve esnaflar,“Belediye Başkanımızı işyerlerimizde görmek bizleri mutlu ediyor. Taleplerimizi ve önerilerimizi bu vesileyle kendisiyle paylaşmış olduk. Başkanımızın güzel hizmetlerde bulunacağına inanıyoruz, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir