Başkan Namık Gören'den Ramazan Bayramı Kutlaması

Başkan Namık Gören'den Ramazan Bayramı Kutlaması
AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, yazılı açıklamasında Malatyalıların Ramazan Bayramı'nı kutladı. Bayramların değerli zamanlar olduğunu belirtti.

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, yazılı bir açıklama yaparak Malatyalıların Ramazan Bayramı'nı kutladı. Gören, insanların birbirlerine olan değerlerinin en güzel şekilde ortaya çıktığı bayramların mutlu zamanlar olduğunu ifade etti.

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, yazılı bildiride;

"Değerli Hemşehrilerim, Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak sevgimizi, mutluluğumuzu paylaşma ve bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Sizleri en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. Mübarek Ramazan Bayramınızı gönülden tebrik ediyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha nihayete erdirdik.

Bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, kardeşlik ve dostluk duygularının ön plana çıktığı herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır. Bu özel günlerde gönül kapılarımızı sonuna kadar açmalı, şefkat ve merhamet ile ellerimizi birbirimize uzatmalıyız. Rabbimden, sevgi, kardeşlik, muhabbet, kucaklaşma, vuslat günleri olan bayram günlerini, hakkıyla idrak etmenizi diliyorum. Bayramın, başta İslam dünyası olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisiyle, sizleri muhabbetle selamlıyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir