Battalgazi Belediyesi ÇEVREFEST'te Çevre İnisiyatifini Sergiledi

Battalgazi Belediyesi ÇEVREFEST'te Çevre İnisiyatifini Sergiledi
Battalgazi Belediyesi, ÇEVREFEST'te yeşil alanlar, atık yönetimi ve enerji yatırımları hakkında bilgi verirken, ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Battalgazi Belediyesi, 5-9 Haziran tarihleri arasında kutlanan Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen ÇEVREFEST'te, çevre dostu uygulamaları ve sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarını tanıttı. Belediyenin inovatif projeleri arasında atık yönetimi, yeşil alanların artırılması, enerji verimliliği ve geri dönüşüm faaliyetleri gibi birçok önemli konu ziyaretçilerin dikkatini çekti.

Sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler, özel sektör temsilcileri ve çevreyle ilgili diğer paydaşları bir araya getirerek, çevre bilincini artırmak ve çevresel sorunlara çözüm bulmak amacıyla bir platform sağlayan ÇEVREFEST'te açtığı stantla Battalgazi Belediyesi, yeşil alanların genişletilmesi, atık yönetimi ve enerji yatırımları alanlarında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Standı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Başkanı Hakkı Alp, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Genel Müdürü Bedri Sinan Gül, Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Karahan, GEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Oğulbalı, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli ziyaret ederek Battalgazi Belediyesi'nin gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir çevre bırakma konusundaki kararlılığını ve çevre dostu projelerini yakından inceledi. Festivali ziyaret eden Ankaralılar da Battalgazi Belediyesi standına büyük ilgi gösterdi. Standı ziyaret edenlere yapılan bilgilendirmenin yanı sıra çeşitli ikramlar da sunuldu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir