Pütürge'de Sandıkta İki Gözlemciyi Öldürdü İddiası

Pütürge'de Sandıkta İki Gözlemciyi Öldürdü İddiası
Ağbaba, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük’ün babasının 2019'da sandıkta iki gözlemciyi öldürdüğünü hatırlatarak dikkat çekti.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, partisinin İl Danışma Kurulu toplantısı öncesinde yaptığı konuşmada, tasarruf önlemlerinin hayata geçirildiğini ve CHP belediyelerine yönelik büyük bir baskının olduğunu dile getirdi. Ağbaba, bu önlemlerin AK Parti'ye ait belediyelerde işlememesinin bir örneğini Pütürge'de yaşananlarla örnekledi.

Ağbaba, “Pütürge Belediyesi geçtiğimiz günlerde ihale yapıyor, 7.1 milyon liralık. İhalede biri, 13 metre diğeri 5 meter 2 tane ışıklı tabela yaptırılıyor. Recep Tayyip Erdoğan yazılı, Gold krom harflerle yazılıyor. Altın sarısı olmazsa bunların olmuyor. Şatafat olmazsa olmaz. O altın sarısı bunların adeta Ortadoğu ülkelerinin rengidir. Liderleri zengin halkı fakirlerin rengidir. Toplam 7 milyon 100 bin liraya yapılıyor. Pütürge Belediyesi’nde Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi yazılıyor.” şeklinde konuştu.

Ağbaba, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük’ün babasının 2019 yerel seçimlerinde sandık başında Saadet Partili iki gözlemciyi öldürdüğünü hatırlatarak, “Onlarda herhâlde ödül olarak yalakalık olarak sunuluyor. Bunu da Malatyalıların vicdanına havale ediyorum.” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir