Bugün Malatya’da Buluşalım!

Bugün Malatya’da Buluşalım!
Bayram tatilinin sonrasında, unutulmaz bir serüven yaşamak için eşsiz bir fırsat! 19 Nisan'da Malatya’da, Turistik Tren seferlerine başlıyor ve sizi Anadolu'nun en gözde noktalarına taşıyor.

Başkentten 19 Nisan Cuma günü saat 15.55'te kalkacak olan turistik tren, Malatya'da 3 saat, Diyarbakır'a dönüş yolculuğunda ise Yolçatı'da 4 saat ve Kayseri'de 3 saatlik keyifli molalar verecek. Bu molalar sırasında tarihi ve turistik yerleri keşfetme şansı elde edeceksiniz.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Diyarbakır-Ankara Turistik Treni’nin başkentten 19 Nisan Cuma günü saat 15.55'te, Diyarbakır'dan ise 21 Nisan Pazar günü saat 12.00'de kalkacağını açıkladı. Ankara-Diyarbakır seferinde tren Malatya'da 3 saat, Diyarbakır-Ankara seferinde ise Yolçatı'da 4 saat, Kayseri'de 3 saat duraklayacak.

MALATYA’DA 3 SAAT DURACAK

Trenlerin geçtiği güzergahta doğal, tarihi ve kültürel değerleri görme imkanı sunulacağını belirten Uraloğlu, şunları kaydetti.

"Ankara-Diyarbakır-Ankara Turistik Treni başkentten 19 Nisan Cuma günü saat 15.55'te, Diyarbakır'dan ise 21 Nisan Pazar günü saat 12.00'de hareket edecek. Ankara-Diyarbakır seferinde tren, Malatya'da 3 saat, Diyarbakır-Ankara seferinde ise Yolçatı'da 4 saat, Kayseri'de 3 saat turizm amaçlı duracak. Ankara-Tatvan-Ankara Turistik Treni ise Ankara'dan 17 Nisan Çarşamba günü saat 15.55'te, Tatvan'dan ise 19 Nisan Cuma günü 06.35'te hareket edecek. Ankara-Tatvan seferinde Elazığ'da 4 saat, Tatvan-Ankara seferinde Palu'da 3 saat, Elazığ'da 4 saat ve Kayseri'de 3 saatlik turizm amaçlı duruş yapılacak. Trenlerimiz, hazirana kadar belirli günlerde karşılıklı hizmet verecek ve belirli merkezlerde duracak. Bu trenlerin bilet satışları ise bu hafta başladı."

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir