Büyükşehir Belediyesi'nden Ücretsiz Sınav Hazırlık Desteği

Büyükşehir Belediyesi'nden Ücretsiz Sınav Hazırlık Desteği
2023-2024 eğitim yılında, ücretsiz kurs eğitimi alan öğrencilere Büyükşehir Belediyesi Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde sınav hazırlık desteği ve motivasyon sağlanıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, ücretsiz eğitim alan öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlamaya devam ederek, Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde başarı oranını her geçen gün yükseltmektedir.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Müdürlüğü’ne bağlı eğitim merkezlerinde (Kernek Külliyesi Eğitim Merkezi, Melekbaba Semt Konağı, Yeşiltepe Semt Konağı, Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi, Salköprü Semt Konağı, Özalper Semt Konağı) yaklaşık 1500 Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öğrencisine deneme sınavı uygulanmıştır.

2023-2024 eğitim öğretim yılında ücretsiz kurs eğitimi alan öğrencilere sınav hazırlıkları konusunda Büyükşehir Belediyesi Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde destek sağlanıyor. LGS sınav hazırlıkları çerçevesinde 8. sınıf öğrencilerine ders ve etüt eğitimleri devam ederken, deneme sınavlarının sayısı da arttırılıyor. Öğrencilerin eksikliklerini gidermelerine yardımcı olan deneme sınavlarında, öğretmenler tarafından destek ve motivasyon veriliyor. Düzenli olarak deneme sınavlarının yapıldığı Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde, öğrencilerin sınav kaygısını ve heyecanını yenmeleri için rehber öğretmenler tarafından çeşitli eğitim faaliyetleri düzenleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir