Devre arasında Wellington ve Montero'ya teklifler yapılmış olsaydı

Devre arasında Wellington ve Montero'ya teklifler yapılmış olsaydı

Yollar bek hamlesi lehine ayrılırdı. Atletico Madrid'in tecrübeli savunma oyuncusu Felipe, Beşiktaş'ın listesindeki oyunculardan biri. Gelir mi gelmez mi bilmiyorum. "Nkudu'nun yaptıkları onu ilgilendirmez. Savaş açısından bakarsanız, bu vuruş her oyuncuyu nakavt etmeyecektir. Ama futbol kuralları içinde kasıtlı bir şut. Hakemin kartı göstermemesine şaşırdım.  10 kişi kalsa daha iyi olabilir. N'Koudou ceza almadı ama Şenol Güneş tepkisini gösterip oyundan ihraç etti. N'Koudou adına Şenol Güneş kırmızı kart gördü. ” “Nwakaeme Türkiye'ye dönmek istiyor. Menajerin Beşiktaş'a vbetkripto önerdiği buydu. Şimdi daha az popüler ama imkansız  değil. Hedef oyuncuyu alamıyorsanız, Nwakaem'i alabilirsiniz.

Beşiktaş'ın en yakın oyuncusu Weghorst'un ciddi bir Dünya Kupası kararlılığı var ve bunu Hollanda'ya Arjantin karşısında getirdi. Hedefe en yakın oyuncu aynı zamanda hedefe en yakın oyuncuyu ifade eder. Cenk kendini kanıtlamış bir golcü ama  biraz eğilip kaleyi aşan bir oyuncu.

Sonuçta Beşiktaş bu iki oyuncuya yer bulursa Beşiktaş nasıl gelsin? Sergen Yalçın'ın zamanına döndüğümde kaleye yakın iki kaleci istiyordu ve isimleri Aboubakar ve Larin'di. Lalin'i sola  ve hücum yönünü sağa çekiyor ki bu Rossier ve Gezal'ın rolü ve Rossier Gezal'ın birleşik oyuncusu. Bir yol, kaygan sol kanattan atak yapmak ve vbetkripto giriş ardından Hope geri gelip topu ortadan atmak.

Atiba, Necip ve Gedson nasıl ön sıradalar. Şimdi, tiz orta saha oyuncusu size ritmik bir pas oyunu vaat ediyor mu? Şenol Güneş oyunu hızlandırmak için değişiklikler yaptı, tabii ki görmesi için 45 dakikayı görmesine gerek yoktu, daha önce görmeliydi, yani arada onu görmesi gereken 45 günü görmeliydi. Beşiktaş'ın usta futbolcusu Atiba Hutchinson, 39 yaşında Dünya Kupası'na katılarak en büyük hayalini gerçekleştirdi. Gaziantep karşısında devre arasında oyundan çıkan Atiba Hutchinson, kariyerini belirleyecek bir karar vermeden önce ilk 11 maçına çıktı. Tecrübeli oyuncunun sezon sonunda emekliye ayrılarak teknik direktör yardımcısı olarak Şen Güneş'in başına geçmesi planlanırken, bu sezon Beşiktaş formasıyla 3 resmi maça çıkan Atiba Hutchinson gol atamadı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir