Doğalgaz Vaadi Unutulmasın!

Doğalgaz Vaadi Unutulmasın!
Alişar Mahallesi sakinleri, seçim öncesi sadece 13 km uzaklıktaki doğalgaz erişimini talep ediyor, verilen sözlerin unutulmamasını istiyor.

Malatya'da, kırsal mahallelere doğal gaz dağıtımı AKSA şirketi tarafından sağlanırken, kent merkezine 13 kilometre uzaklıkta bulunan Alişar'a doğal gaz hizmeti sunulmaması mahalle sakinlerinin bu isteklerini tekrar dile getirmesine sebep oldu.

6 Şubat depremleri öncesinde başlatılan doğal gaz çalışmaları, deprem nedeniyle durdurulmuştu ancak hala Alişar Mahallesi'ne ulaştırılamadı. Yaklaşık olarak 3 bin kişilik nüfusu olan Alişar Mahallesi'nin tek beklentisi, doğal gaz kazı çalışmalarının bir an önce başlatılması.

MALATYA’YA 13 KİLOMETRE UZAKLIK DOĞALGAZ YOK!

Alişar Mahalle Muhtarı Ramazan Dağdeviren, mahalle sakinlerinin taleplerinin yerine getirilmesi için gerekli girişimlerde bulunduğunu belirterek,

“AKSA dün gelip aboneliklerimizi yaptı. En az bin Alişar sakini ön abonelik başvurusunda bulundu. Biz merkeze 13-14 kilometre uzaklıktayız. Herkes gibi bizde doğalgazı istiyoruz. Bu hakka sahibiz. Sağ olsunlar, Allah razı olsun ama biz bir an önce kazı çalışması istiyoruz. Ön abonelik yapıldı ama kazıya başlanmadı. İnşallah en kısa zamanda başlarlar. ” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir