Emekliler ve Çevreciler Belediyelerden Destek Talep Ediyor

Emekliler ve Çevreciler Belediyelerden Destek Talep Ediyor
Malatya’da emekliler ve çevrecilerin sözcüleri Arguvan ve Hekimhan Belediye Başkanlıklarını ziyaret ederek yardım isteklerini iletti. Her iki belediye de emeklilerin ve çevrecilerin taleplerini dinleyip destek sözü verdi.

Malatya’da Toplu Emekliler Birliği, Malatya Çevre Birliği ve Demokrat Aleviler Birliği temsilcileri Arguvan ve Hekimhan Belediyelerini ziyaret ederek istek ve endişelerini ilettiler.

Birleşik Emekliler Sendikası Malatya Şube Başkanı yaptığı açıklamada,

“Arguvan ve Hekimhan belediyesinden bölgedeki emekli dul ve yetimlerin, engellilerin sorunları ve çözümü koşunda görüş bildirdik. Her iki belediyemizde destek sözü verdi. Aynı zamanda Çevre Platformu olarak bölgedeki yoğun endişe verici madencilik doğa katliamları ile ilgili halktan, doğrulardan yana destek sözünü aldık.” dedi.

Diğer belediyelerden de sorunları dinleme ve ortak müzakere sürecinde çözüm bulmak için aynı duyarlılığı beklediklerini belirten Göktaş,

“Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren ve Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım başkanımıza göstermiş oldukları duyarlığa ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz. Yeni görevlerinden dolayı başarılar diliyoruz. Kendilerinden tarafsız halktan yana yönetim gösterecekleri konusunda inancımız var.” ifadelerine yer verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir