Esenlik Marketler’den 34. Yıla Özel Büyük İndirim Kampanyası!

Esenlik Marketler’den 34. Yıla Özel Büyük İndirim Kampanyası!
Esenlik Marketler, 34. yıl dönümüne özel düzenlediği indirim çadırında, 134 çeşit üründe %34'ten az olmayan indirimler ve 200 farklı barkodlu ürünle 7 gün boyunca hizmet verecek.

Esenlik Marketler, 34. kuruluş yıldönümüne özel olarak müşterilerine büyük indirimler sunuyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin arkasında 24-30 Mayıs tarihleri arasında, 7 gün boyunca devam edecek indirim çadırında, ürünler her gün eşit miktarda satışa sunulacak.

Esenlik A.Ş, bu yıl geniş kapsamlı ve tüm müşterilerinin yararlanabileceği bir İndirim Çadırı kampanyası başlatarak, müşterilerinin hizmetine sundu.

İndirim Çadırında, toplamda 134 çeşit temel ihtiyaç malzemesinde %34'ten az olmamak kaydıyla fiyat indirimi yapılacak ve ayrıca 3 çeşit üründe özel fiyatlar belirlenecek. Alt çeşitlerle birlikte yaklaşık 200 farklı barkodlu ürün, indirim çadırında vatandaşlara sunulacak.

İlk günlerde çadırı ziyaret edemeyen vatandaşların da bu indirimlerden yararlanabilmesi amacıyla Esenlik A.Ş., İndirim Çadırını 1 hafta boyunca açık tutacak. İndirim Çadırı, bölge illeri de dahil olmak üzere ilk kez Malatya’da uygulanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir