Fenerbahçe'nin Misafirleri: Malatyalı Depremzedeler İstanbul'da Ağırlandı

Fenerbahçe'nin Misafirleri: Malatyalı Depremzedeler İstanbul'da Ağırlandı
Malatyalı depremzedeler, İstanbul gezisinin ardından Fenerbahçe-Kayserispor maçını izledi ve sonra memleketlerine döndü.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Malatya'daki depremzedelerin çocuklarını İstanbul'da ağırladı. Yatılı Bölge Ortaokulu'ndan gelen öğrenci ve öğretmenler, 4 gün boyunca kulüp tarafından konuk edildi.

Bu sosyal sorumluluk projesi, depremin etkilerini hafifletmek amacıyla gerçekleştirildi. Öğrenciler, İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etmenin yanı sıra, Fenerbahçe-Kayserispor maçını da stadyumda izleme fırsatı buldular.

Öğrenciler, İstanbul gezisi boyunca Koç Vakfı Spor Kulübü, Koç Müzesi ve Fenerbahçe Müzesi'ni ziyaret etti. Fenerbahçe Müzesi'nde, kulüp başkanı Ali Koç, çocuklarla buluşarak onlarla sohbet etti ve imzalı formalar hediye etti.

ali1.jpg

Ali Koç, "Kulübümüz, Malatyalı Fenerbahçeliler Derneği ve Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı, çocuklarımız için çok anlamlı bir program organize ettiler. Çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek en büyük zenginliğimiz. Deprem bölgesinde bu tür organizasyonlara büyük önem veriyoruz. Malatyalı Fenerbahçeliler Derneğimiz ile Almanya’da bulunan Augsburg ve Landshur Derneklerimiz, Malatya’mızda 50 okulun geleneksel çocuk oyun alanlarının yapımını üstlendiler. Bazı okulların spor salonlarının tadilatlarını yapıyorlar" dedi.

ali.jpg

Malatya'dan gelen depremzedeler, Fenerbahçe-Kayserispor maçını izledikten sonra kendi şehirlerine geri döndü.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir