Hizmet Odaklı Çalışmalarla Battalgazi'de İyileşen Ulaşım

Hizmet Odaklı Çalışmalarla Battalgazi'de İyileşen Ulaşım
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, hızlı ve etkili çalışmalarla her noktada hizmet sunarak vatandaşların memnuniyetini sağlıyor.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'ın ilçede ulaşımın daha rahat olması için verdiği direktiflerle uyumlu olarak, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyor.

Çalışmalar çerçevesinde Alacakapı Mahallesi'nde 9 kilometrelik yüzey kaplama ve 4 kilometrelik stabilize yol düzenlemesi gerçekleştirilirken, Orduzu ve Şehitfevzi Mahalleleri'nde ise 5 kilometrelik sıcak asfalt döşemesi yapıldı. Başkan Taşkın, ekiplerin yoğun çabalarını sürdüreceklerini ifade ederek, “İlçemizin her noktasında hemşerilerimizin konforlu yollara kavuşmasını hedefliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

yol.webp

“İhtiyaç duyulan her noktada olacağız”

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, hızlı ve uyumlu bir şekilde yürütülen çalışmalarla, vatandaşları memnun eden bir hizmet anlayışını benimsediklerini belirterek, “Battalgazi'mizin her sokağında, her mahallesinde ulaşımın daha konforlu hale gelmesi için vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak altyapı ve ulaşım konularında gerekli adımları atmaya devam ediyoruz. Gelişim potansiyeli yüksek bir ilçeye sahibiz. Bu potansiyele sahip ilçemizi bölgesinde lider bir konuma getirmek adına hizmetlerimizi etkin bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Merkezi mahallelerimizin yanı sıra kırsaldaki mahallelerimizde yol sıkıntısı yaşanmasın diye ekiplerimiz sıcak asfalt, stabilize serim ve sathi kaplama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İnşallah her mahallemize bu hizmeti götürerek vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmesinin önüne geçeceğiz. Sadece yol yapımında değil ihtiyaç duyulan her alanda, her noktada olacağız. Çalışmalarda emeği geçen ekiplerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir