Kozluk Vadisi'nde Yaz Turizm Sezonu Başladı: Binlerce Ziyaretçiye Açıldı

Kozluk Vadisi'nde Yaz Turizm Sezonu Başladı: Binlerce Ziyaretçiye Açıldı
Kozluk Vadisi'ndeki çalışmalar tamamlandı ve ziyaretçilere açıldı. Yaz turizm sezonunda binlerce kişi kamp yaparak bölgeyi ziyaret ediyor.

Malatya'nın önde gelen kamp alanlarından biri olan Kozluk Vadisi, yeni sezon için hazır hale getirildi. Kış aylarında vadide su seviyesinin yükselmesi nedeniyle zarar gören kamp alanları ve ulaşım yolları, doğal çevreyi bozmadan uygun şekilde düzenlenerek kullanıma açıldı.

Yaz turizm sezonunun başladığı bu günlerde binlerce kişi tarafından ziyaret edilen ve kamp yaparak konaklama imkanı bulduğu Kozluk Vadisi'nde gerçekleştirilen çalışmalar, Arapgir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tamamlanarak ziyaretçilere açıldı.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, “Son yıllarda Uluslararası Fotokampa ev sahipliği yaptık, Fotokamp etkinliğimizde son derece başarılı sonuçlar elde ettik. Bu etkinlik çok sayıda doğa tutkunu ve fotoğraf sanatçısının ilgi duyduğu ve Türkiye'nin en çok ilgi duyulan kampı oldu. Etkinliğe gelenlerin ilçeyle irtibatı ve ilgisi devam ediyor. Sosyal medyada Arapgir görücüsüyle buluşuyor, turist kafileleri ilçeye gelip görmek istiyor. Serin, temiz havası ve eşsiz doğa manzarasıyla yıl içerisinde yerli ve yabancı birçok turisti ağırlayan Kozluk Vadimizde bu yıl da bir önceki yıllara oranla ziyaretçi sayısında artmasını bekliyoruz. Bu kapsamda ziyaretçilere en iyi ortamı hazırlamak için çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir