Kaleciyle baş başa mücadele ettik ama seçim hatası yaptık

Kaleciyle baş başa mücadele ettik ama seçim hatası yaptık

Ardından Mensa'nın Furkan Bayır'a karşı galibiyetinin ardından anlar yaşandı. Pozisyon ve gol önden... Emrah Başsan'ın seçimi 2-1, 3-1 penaltı ve penaltı pozisyonundan kurtaran kaleci Bilal, ardından Cardoso-Leroy Fer düellosunda Cardoso'ya şutunu çekti. .. oyun, sanırım az önce kaybettik. Sezon ortasında bir takımın üç puan almayı adil bulmadığına dikkat çekti. Maçlarda çok çalışarak, alın teriyle, çok çalışarak nasıl puan aldıklarını anlatan Atan, "O 3 puanı sahada kaybetmek istiyorduk. Saha dışında kaybettiğimiz 3 puan bizi çok üzdü" dedi. dedim. .

"Kayserispor bir an önce sağlıklı ve sürdürülebilir bir ortama kavuşmalı."

Eski ve yeni başkanlar ile şehir yönetiminde tecrübeli isimlerin takıma destek olduklarını ve emek verdiklerini kaydeden Atan, "Onları takdir ediyorum. Sezon başında çok  mesaj gönderdik. Ama öyle görünüyor ki mesajımız tuttu. Hayır doğru yerde yok.Şu anda Kayserispor'un henüz sürdürülebilir bir yapıya ulaşamadığı görülüyor.Dolayısıyla bu da betunlim bizim ilerlememize engel olacak" diye konuştu. Daha önlerinde bir haftaları olduğunu kaydeden Atan, bunun herkesin üzerinde düşünmesi gereken önemli bir süreç olduğunu vurgulayarak, "Oyuncularım çelik gibidir, dertleri, dertleri olur ama asla pes etmezler. Antrenman yaptılar, çalıştılar ve çalıştılar. İyi oynadı. Oyunda. Onlarla gurur duyuyorum ama  bir süre Kayserispor ile gurur duydum." Önce sağlıklı ve sürdürülebilir bir çevreye ulaşmalıdır. Aksi halde ilerlememiz ve tünelin sonundaki ışığı görmemiz hem bizim hem de kulübümüz için zor olacaktır.

"Kulübümüz, 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında forma giyecek profesyonel futbolcu Özer Hurmacı ile sezon sonuna kadar anlaşmaya betunlim giriş vardı. Türkiye Futbol Federasyonu lisansı onaylarsa Özer Hurmacı Helmarch tekrar formamızı giyecek." Ligin ikinci yarısında.” Toto Süper Lig'de 16. sırada. Geçen hafta VavaCars Fatih Karagümrük sahasında Trabzonspor'u 4-1 mağlup etti. İstanbul temsilcisi bu sonuçla  4 maç sonra lig şampiyonluğunu elde etti. Trabzonspor ise  8 lig maçından sonra mağlup oldu. Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçtan çok memnun kaldı. Fatih Karagümrük, Trabzonspor'u 4-1 mağlup ederek 4 maçın ardından lig şampiyonluğunu kazandı. Bu sonuçla Fatih Karagümlük puanını 16'ya, Trabzonspor ise 26'ya çıkardı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir