Kap Ön Ziyaret Toplantısı Çevrim İçi Olarak Yapıldı

Kap Ön Ziyaret Toplantısı Çevrim İçi Olarak Yapıldı
Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takım Üyeleri ile çevrim içi toplantı düzenlendi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörlük Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantının ilk oturumunda EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Pof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel ve Değerlendirme Takımı Üyeleriyle tanışma gerçekleştirildi.

Toplantıda EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent tarafından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'ni tanıtıcı genel bilgilendirme sunumu yapıldı. Toplantının ikinci oturumu EBYÜ Kalite Komisyonu ve Değerlendirme Takımı Üyeleriyle gerçekleştirildi. Toplantıda EBYÜ kalite güvence sistemi hakkında Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. A. Ercan Ekinci ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi M. Kürşat Öksüz tarafından sunum yapıldı. Sonrasında ise soru cevap şeklinde devam eden toplantı, Rektör Prof. Dr. Akın Levent ve Değerlendirme Takım Başkanı Prof. Dr. Hakan Atılgan arasında yapılan oturum ile sona erdi.

Verimli bir toplantı gerçekleştirildiğini ifade eden değerlendirme takım başkanı Prof. Dr. Hakan Atılgan sürecin her iki taraf için güzel geçmesi temennisinde bulundu. Rektör Levent ise değerlendirme takım üyelerine üniversiteye sunacakları katkıdan dolayı teşekkürlerini belirterek sürecin başarılı bir şekilde sonuçlanması dileğini iletti.

Kap Ön Ziyaret Toplantısı Çevrim İçi Olarak Yapıldı

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir