Konut Alanları Tekrar Kamulaştırıldı

Konut Alanları Tekrar Kamulaştırıldı
Malatya’da Kasım ayında yapılan Meclis toplantılarında eskiden konut alanı olarak belirlenen yerler tek tek reddedilmeye başlandı.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin beşinci toplantısı bugün Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığı’nda Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

ESKİ GERDİ DÖNDÜ

Mazeret dilekçelerinin sunulmasının sonunda gündem maddelerinin görüşülmesine değinildi. Gündem maddeleri aralarında yer alan Battalgazi ilçesi Uçbağlar Mahallesi’ndeki eski itfaiye bölümü tekrar aynı statüye getirildi. Daha öncesinde konut ve ticari alanlarda statüsü verilen 170 ada 32,36,37,103 ve 121 nolu parseller bugün gerçekleşen Meclis oylamasıyla eski hali olan itfaiye alanına kavuştu. Böylelikle Belediye, konut ve ticari alandan vazgeçerek, kamusal alan artırımını yönünde hamlelere gidildi.

KULUNCAK’A FAZLADAN BÜTÇE

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde bu maddenin yanında Kuluncak Belediye Başkanlığı’nın ek bütçe talebiyle alakalı Plan ve Bütçe Komisyonu’nun raporu sunularak, gerçekleşen oylama sonucunda kabul gördü.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir