Malatya’da Yüzler Güldü

Malatya’da Yüzler Güldü
Eti Çocuk Tiyatrosu, “Mutluluk Denince Akla” adlı oyununu sergiledi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de çocuklarla birlikte tiyatro oyununu izledi.

13 Kasım Pazartesi ve 14 Kasım Salı günü 4 gösteri halinde Battalgazili çocuklarla buluşan tiyatroda çocuklar keyifli zaman harcadı. Mutlu olmak için sahip olunması gereken temel bilgi ve değerleri, eğlenceli ve eğitici bir biçimde çocuklara anlatan tiyatro bitiminde çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Özgür adlı bir karakterin rüyasında geçen ve çocukları bilgilendirirken eğlendiren tiyatro oyununu çocuklarla birlikte izleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Günder, Çocukların psikolojik olarak iyi hissetmesi için bu tür organizasyonlar yaptıklarını söyleyerek, “Çocuklarımızın çok güzel vakit geçirdiklerini umuyorum. Depremde en büyük travmayı çocuklarımız yaşadı. Biz de çocuklarımızın psikolojilerini düzeltmek, onları bir nebze olsun eğlendirmek, eğlendirirken de mesaj verebilmek amacıyla bu etkinliği onlarla buluşturduk. Mutlu olmayı yakalamak, empati yapabilmek, yaşamımızı kolaylaştırmak amacıyla verdikleri bu mesajlarından dolayı tiyatro ekibine çok teşekkür ediyorum. Siz çocuklar iyi ki varsınız.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir