KOÜ Öğrencisi Meryem Tuana'nın Trafik Kazasında Kaybı Yürekleri Dağladı

KOÜ Öğrencisi Meryem Tuana'nın Trafik Kazasında Kaybı Yürekleri Dağladı
Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Meryem Tuana Bozkurt'un (19), Malatya'nın Darende ilçesinde yaşanan trafik kazasında vefat etmesi, KOÜ topluluğunu derin bir üzüntüye boğdu.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Malatya'ya gittiği, 14 Nisan Pazar günü Darende ilçesi D300 karayolunda Nadir Mahallesi mevkisinde iki aracın çarpışması sonucu yaralanan Meryem Tuana ve annesi Hacer Bozkurt ile Batuhan Yılkınc, hastaneye kaldırılmış ancak tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetmişlerdi.

Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü birinci sınıf öğrencisi Meryem Tuana Bozkurt'un ölüm haberi, arkadaşları arasında derin bir üzüntüye sebep oldu.

KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, yayımladığı mesajda, "Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü 1. sınıf öğrencimiz Meryem Tuana Bozkurt'un vefat haberini büyük üzüntü ile öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Trafik kazasında yaşamını kaybeden Meryem Tuana Bozkurt, "İnsanlığın Doğuşu Medeniyetler Buluşması" isimli gösteride yer aldı.

"İnsanlığın Doğuşu Medeniyetler Buluşması" adlı performansla insanlık tarihini lirik ve çağdaş danslarla anlatan, 35 öğrenciden oluşan grup, Kocaeli ve Eskişehir'de sahne almıştı. Bozkurt ve arkadaşları, şubat ayında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda KOÜ'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Marmara Kariyer Fuarı'nda seyirci karşısına çıkmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir