Maç başlamadan önce siyah beyazlı taraftarlar hala biletlerle ilgileniyordu

Maç başlamadan önce siyah beyazlı taraftarlar hala biletlerle ilgileniyordu

Satışa çıkan biletlerin %75'i satılmışken, maç başlamadan önce bu sayının daha da artmasını bekliyoruz. Vodafone Park'ın stantlarında 35.000'den fazla taraftar yer alacaktı. Toto Süper Lig'in 16.  haftasında Trabzonspor'u evinde 4-1 yenen Fatih Karagümlük haftanın sürprizini yaptı. İstanbul'dan gelen 11-9 yabancıdan oluşan ilk grup yanlarında röportajlar getirdi. Çin Süper Ligi'nde 40 günlük bir aradan sonra Fenerbahçe'yi 2-0 yenen Trabzonspor, Fatih Karagümlük'e sürpriz bir mağlubiyetle moralini betonred geri kazandı. Bleus de Bourgogne İstanbul'a 4-1 yenilerek 8 gün sonra mağlup oldu. Bordo mavili Marc Bartra ve kırmızı-siyahlı Ebrima Kohli kırmızı kart gördü. Ev sahibi takım adına sırasıyla Ozdoyev, Borini, Rich ve Kouasi gol attı. Karadeniz ekibinin tek versiyonu Marc Bartra'dan geliyor.

TRABZONSPOR TARAFTARLARINA ANMA

Bu sonuçla Andrea Pirlo'nun öğrencileri skoru 16'ya, Trabzonspor ise 26'ya çıkardı. 4-1'lik mağlubiyet Burgonyalı taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'nin galibiyetinin tatmin edici olmayan yenilgisi, hayatını Karadeniz'e adayanları şaşkına çevirirken, Trabzonspor maç boyunca şaşkına döndü. Çünkü Fatih Karagümrük  11 oyuncuyla geldi: Batuhan, Biraschi, Baniya, Dresevic, Levent, Ricci, Ozdoev, Shukurov, Colley, Borini, Diagne. Batuhan ve Levante dışında Türk oyuncu yokken sahada 8+3 kuralı nasıl uygulandı? Peki üçüncü Türk kimdir? Herkes önce Shukurov olabileceğini düşündü. Ancak TFF kayıtlarına göre Şukurov'un Özbek vatandaşlığı devam etti. Peki +3 kuralına kim uydu?

BU SORUNUN CEVABI: RAYAN BANYA...

İtalya'nın Bologna kentinde dünyaya gelen Verona'da betonred giriş tutunamayan 23 yaşındaki stoper, annesinin Türk olması  avantajını kullanarak Türk vatandaşı oldu. Yani babası Beninli olan Bania Türkçe oynadı. Bania daha önce yaptığı açıklamada, "Türk bir annenin oğlu olduğum için kendimi Türk hissediyorum. Milli takımda oynamak benim hayalim. Milli takımda oynamak benim hayalim. Başkanımız Süleyman Herma'nın da Türkiye'de 100'den fazla oyuncusu var." Bu fikir, o da benim Türk milli takımında oynamamı istiyor, ben de istiyorum, tabii ki Benin'de ve İtalya'da beni takip edenlerin olduğunu biliyorum. Ancak her zaman ilk tercihim  Türk milli takımı olacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir