Malatya Adalet Sarayı İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Malatya Adalet Sarayı İnşaatı Hızla Devam Ediyor
Malatya Adalet Sarayı'nın inşaatı hızla ilerliyor ve herhangi bir duraksama söz konusu değil.

Malatya Baro Başkanı Onur Demez, Malatya'da devam eden Adalet Sarayı inşaatının durdurulduğuna dair iddiaları değerlendirdi. Başkan Demez, böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

Malatya Baro Başkanı Onur Demez, Milli Savunma Bakanlığı'nın Malatya Adalet Sarayı inşaatını "askeri bölge" olduğu gerekçesiyle durdurduğu iddialarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Demez, adliye binasının yapım sürecini yakından takip ettiklerini ve inşaatın durdurulması gibi bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti.

Malatya Adalet Sarayı’nda Güncel Durum Nedir?

Malatya Adalet Sarayı'nın mevcut durumu hakkında bilgi veren Başkan Demez, çalışmaların sürdüğünü vurgulayarak şunları söyledi:“Çalışmalar devam ediyor. En son baktığımda kaba inşaata henüz geçilmemişti. Temel, ciddi anlamda 4 köşe artık belli oldu. Zemin tamamen kayalık olduğu için kırıcılarla çalışılıyor. Kırıcılarla çalıştığı için de tabi ki bir süreç aldı. Bu senenin sonunda müteahhit kabasını bitireceklerini söylüyor” dedi.

"İnşaat Durmadı, Devam Ediyor"

Son olarak 10 gün önce bölgeden bilgi edindiğini belirten Başkan Demez,“10 gün içinde bir değişiklik olduysa bilmiyorum. Yanlış bir şey söylemeyelim. Ama inşaat durmadı, devam ediyor şu an. Takipçiyiz, 10 günde bir an azında Başsavcımızla irtibat halindeyiz. Prosedür işlemden kaynaklı bir durum oldu. Şu an için engel olan bir durum yok. İşlemler devam ediyor” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir