Malatya Esnafının Talepleri Bakan Işıkhan'a Sunuldu

Malatya Esnafının Talepleri Bakan Işıkhan'a Sunuldu
MESOB Başkanı Şevket Keskin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'a Malatyalı esnafın taleplerini içeren dosyayı sundu.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın düzenlediği istişare toplantısına katıldı. Keskin, toplantıda sorunları ve talepleri ileterek bakanın ilgi ve desteğine teşekkür etti. Başkan Keskin, sorunları içeren talep dosyasını bakanlığa sunduklarını belirtti.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Malatya ziyaret programında düzenlenen istişare toplantısında sorun ve taleplerimizi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan’a ilettik. Aynı zamanda talep dosyamızı da bakanımıza arz ettik."

Teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sayın Vedat Işıkhan'dan esnafın 9 bin prim gün sayısının 7 bin 200 güne indirilmesi, yıllarca ödenen primi yansıtmayan emekli maaşının arttırılması, Bağ-Kur prim ve sosyal güvencelerin deprem bölgesinde ötelenmek yerine hiç alınmamasını talep ettik.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir