Malatya'da 219 Arsa Yatırımcılara Özel Satışta!

Malatya'da 219 Arsa Yatırımcılara Özel Satışta!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Malatya'da 219 çeşitli arsayı yatırım yapmayı düşünenler için özel koşullarla satışa sunuyor.

Malatya'daki 219 arsa, yüzde 25'i peşin, 24 ay vadeyle satışa çıkacak. Bakanlık, peşin ödemelerde yüzde 20 indirimle yatırım yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. 2 Mayıs Perşembe günü saat 10.30'da yapılacak müzayedelere online katılım da sağlanabilecek.

Konut ve ticaret alanı niteliğindeki 219 farklı arsa için alıcılar gün sayarken Malatya'daki arsalar için başvurular başladı. Açık artırma 2 Mayıs Perşembe günü saat 10.30'da yapılacak. Ankara Çankaya'da bulunan Holiday Inn Hotel ile Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Fahri Kayahan Salonunda yapılacak artırmaya ayrıca www.emlakmuzayede.com.tr internet adresinden de canlı olarak teklif verilebilecek.

Malatya'dan açık artırmayı bekleyen vatandaşlar, özellikle deprem sonrası bu şekilde arsaların satılmasından memnun olduklarını belirterek açık artırmaya katılacaklarını söylediler. Özellikle Malatya'da deprem sonrası müstakil evlerin daha güvenli olduğu görüşünü savunan vatandaşlar, bu nedenle Emlak Müzayede tarafından açık artırmayla satılacak olan arsaların avantajlı olduğunu ifade ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir