Malatyalı Yine Harikalar Yarattı

Malatyalı Yine Harikalar Yarattı
Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Melissa Vargas, Eczacıbaşı karşılaşmasındaki muhteşem performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kadın Voleybol Milli Takımı'nda boy gösteren ve her zaman kökeninin Malatya olduğunu vurgulayan Melissa Vargas, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Malatya'ya gelmişti.

Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkan ve "Nerelisin?" sorusuna "Malatyalıyım" cevabını veren Vargas, Filenin Sultanları arasında kilit bir oyuncu olarak yer alıyor. Ay yıldızlı formayla gösterdiği muazzam performanslar sonrasında Türk halkının büyük ilgisini kazanan Vargas, Fenerbahçe'nin başarısı için var gücüyle çalışıyor.

"Malatyalıyım" demesiyle birlikte Malatyalı taraftarların gönlünde ayrı bir yer edinen Melissa Vargas, galibiyet sonrası yaptığı danslar, antrenmanlarda takım arkadaşlarına ikram ettiği kayısılar ve sempatik tavırlarıyla sık sık gündeme geliyor. Bu kez ise Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisinin ilk maçında Eczacıbaşı'nı konuk eden Fenerbahçe'de Vargas'ın son hareketi maça damgasını vurdu.

Eczacıbaşı'nın bloğundan seken top yaklaşırken, Vargas'ın inanılmaz refleksi, kendini son anda yere atarak teması önledi.

Maçta 22 sayı kaydeden Melissa Vargas'ın bu refleksi, özellikle Fenerbahçe taraftarlarından büyük alkış aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir