Malatyalılara Müjde: Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılacak!

Malatyalılara Müjde: Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılacak!
Nisan ayında yaşlı ve engelli aylıkları, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın açıklamasına göre, hak sahiplerinin hesaplarına gönderilecek.

Malatya'nın yaşlı ve engelli vatandaşları için heyecan verici bir haber var! Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Nisan ayı için yapılan ödemelerin detaylarını açıkladı. Bu müjdeye göre, yaşlılar için ayrılan 2,6 milyar lira ve engellilere yönelik 2,2 milyar liralık ödemeler, hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı yazılı açıklamada, engelli ve yaşlı vatandaşların desteklenmesi amacıyla kapsamlı ve düzenli sosyal yardım programlarının geliştirildiğini vurguladı. Bu kapsamda, Nisan ayında yapılacak olan ödemelerin de düzenli olarak gerçekleştirileceğini belirtti.

Engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanlarında olduklarını belirten Göktaş, "Bu doğrultuda nisan ayı için 4,8 milyar lira tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırıyoruz" ifadesini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir