Malatyalıların Uğrak Noktası

Malatyalıların Uğrak Noktası
Sonbahar mevsimin gelmesiyle Malatyalıların uğrak noktası olan Levent Vadisi büründüğü kırmızı ve turuncu tonlarıyla ziyaretçilerini büyülüyor.

Malatya'nın Akçadağ beldesindeki Levent Vadisi sonbahar mevsimi eşliğinde ziyaretçilere görsel güzellikler sunuyor. Bin 400 rakımda yer alan vadi büründüğü renk cümbüşüyle de görenler kendisine hayran kalıyor.

levent-1.jpg

MALATYA’DA KARTPOSTALLIK ANLAR

Akçadağ ilçe merkezine 15 kilometre mesafede bulunan doğası ve coğrafi güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin son senelerde sıkça ziyaret ettiği vadi, yazın yeşilin, sonbaharda sarı, turuncu ve kırmızının onlarca tonuna bürünürken ağaçlardaki yansımalarla da kartpostallık görüntüler meydana geliyor. Özellikle hafta sonlarını huzurlu bir ortamda geçirmek ve spor yapmak için bölgeye gelenlerin yoğun ilgisini alan Vadi, Malatya ve çevre ilçelerin yanında komşu illerden de gelen yüzlerce misafiri de ağırlıyor.

Bölgenin tarihi ve kültürel derinliğinin alltını çizen Hartut Mahalle Muhtarı Hüseyin Ünal ile Sakalıuzun Mahalle sakinlerinden Zekeriya Mişe, bölgenin her mevsimde ayrı bir güzelliğe büründüğünü ifade ederek, kapsamlı bir tanıtımla vadiyi ziyaret edecek turist popülasyonunda çok fazla artış olduğunu söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir