MEB son noktayı koydu! Okullarda ara tatil kalkacak mı?

MEB son noktayı koydu! Okullarda ara tatil kalkacak mı?
Okullarda ara tatil kalkacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı son noktayı koydu. Milyonlarca öğrenci öğretmen ve veliyi ilgilendiren açıklama geldi.

Okullarda ara tatil kalkıyor mu? Bir süredir okullarda uygulanan ara tatil ile ilgili iddialar gündemdeydi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ara tatil açıklaması yaptı. Velilerin ve öğrencilerin beklediği açıklama nihayet geldi. Milyonlarca ilkokul ortaokul lise öğrencisini ilgilendiren karar verildi. Peki okullarda ara tatili kalkıyor mu?

İlkokul, ortaokul lise öğrencilerini ilgilendiren açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den geldi. Bakan Tekin okullarda ara tatil kalkıyor mu sorusuna cevap verdi. Uzun süreden beri okullarda ara tatilin kalkacağı yönünde iddialar gündemden düşmüyordu. Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde aldığı kararlarla dikkat çeken Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Bu konuda da gazetecilere açıklamada bulundu. Peki okullarda ara tatil kalkıyor mu? İşte Son dakika haberinin detayları…

yusuf-tekin-1.jpg

OKULLARDA ARA TATİL KALKACAK MI?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda ara tatilin kalkacağı gününde iddiaları cevapladı. Şu an için böyle bir durumu söz konusu olmadığını belirten Yusuf Tekin açık kapı bırakmayı da ihmal etmedi. Öğrenci Veli ve öğretmenlerin bu yönde bir talepleri olması durumunda ara tatilin kaldırılması konusunun görüşülebileceğini belirten Milli Eğitim Bakanı, bu yıl yapılacak tatil sonrasında bir değerlendirme yapılacağını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, her genel müdürlüğünün bünyesinde bir tane izlenmeye ve değerlendirme Başkanlığı olduğunu belirterek, yapılan her şeyin o Daire Başkanlığı tarafından adım adım izlendiğini söyledi. Bu yılki ara tatilin yapılması sonrasında bir rapor oluşturulacağını da belirtilen Yusuf ise kim, öğrencilerin velilerin ve öğretmenlerin mutlu olması durumunda ara tatilin devam edeceğini dile getirdi.

2023 KASIM ARA TATİL NE ZAMAN?

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte öğrenciler ara tatil tarihlerini de araştırmaya başladım. 2023 Kasım ara tatil ne zaman sorusunun yanı sıra yoğun bir şekilde aranıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 2023 2024 eğitim öğretim yılı tatiline göre kasım ayı ara tatili 13-17 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Ara tatil 5 gün sürecek ancak hafta sonu tatillerini de eklenmesiyle birlikte 9 güne çıkacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir